_ByOs
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- Muhammed Bera Yanık
- @_be.ra
- Steam
- ByOs
- _be_ra
- Discord
- Bera#8653
Merhaba arkadaşlar. Ben elimdeki laptopu satıp yerine kasa alacağım. Alıcım hazır nasipse pazartesi gidiyor laptop ve kasanın siparişini veriyorum. Bazı konularda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdi kasa alındığında bios güncellenmesi ve windows kurulması lazım. Elimdeki laptop gideceği için bunları önden indireceğim. İkisinin aynı USBde olması sıkıntı çıkartır mı. Eğer bu problem çıkartırsa 2. USB bulmaya çalışırım bu çok fazla problem değil ama asıl problemim şu. Ben kasa alırken yanında disk almayacağım kendi elimde 480 gb bir SSD olduğu için ve bütçem fazlasıyla kısıtlı olduğu için. Ama bu SSDnin içinde silinmemesi gereken 111gblik bir fotoğraf arşivi var. Bunlar SSDnin içindeyken windows kurmam sıkıntı çıkartır mı ve kurduğumda bu fotoğrafları sağ salim bulur muyum. Aksi takdirde fazladan bir HDD alıp windowsu buna kurup sonra dosyaların diskini değiştirmek mmecburiyetindeyim. Dediğim gibi bütçem kısıtlı zaten monitörü aile desteği olmadan 2. el alacağım lise 2 öğrencisiyim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler