jouly
80+ Bronze
arkadaşlar burdaki çoğu kişi bilir uzun süredir bilgisayarım reset atıyor şimdi hikayemi anlatayım(çok saçma zamanlarda restart atıyor gta5 oynuyorum yapmıyor googlede atıyor bazen günde 10 kere bazen haftada 1 defa)
ramler 2 tane tek tek denedim girişlerini temizledim ramleri silgiyle sildim düzelmedi
harddisk ve ssd ye test yaptım bi sıkıntı çıkmıyor
bios güncel değildi güncelledim
windowsu güncel tutuyorum
amd radeon güncellemelerini yapıyorum
termal macun değiştirdim
evet bunları yaptım sorunum hala devam etmekte dedim bu iş böyle olmaz bilgisayarcıya götürdüm adamda 2 gün kaldı bilgisayar gittim almaya bana kesin bi cevap vermedi ya anakartın ya da psu bozuk dedi.(yüksek bi ihtimal psu dedi)
bilgisayarcı neden çözemedi yukarıda da yazdığım gibi bazen günde 10 kere bazen haftada 1 restart atıyor adamda da hiç kapanmamış
benim aklımda da psu bozuk olabilir geliyor ama psu değişmeden önce sata kablolarını ve psu güç kablosunu değişmeyi deneyeceğim bunlardan bu sorun olabilirmi bu 1.sorum?
2.olarak da sizce bu olayı başka neyden yapabilir
sistem
ryzen 3 2200g apu kullanıyorum
4x2gskill 2666mhz
gıgabyte a320mhd2 anakart
1tb seageta baracuda 7200rpm
hı level 240gb ssd
powerboost 500w kasa ve psu
çoğu kişi psu dandik olduğu için bozulmuş olabilir dedi
arkadaşlar görenler bi zahmet aklındaki cevapları yazsın aylardır bu sorunla uğraşıyorum kafayı çıldırıcam az kaldı......
ramler 2 tane tek tek denedim girişlerini temizledim ramleri silgiyle sildim düzelmedi
harddisk ve ssd ye test yaptım bi sıkıntı çıkmıyor
bios güncel değildi güncelledim
windowsu güncel tutuyorum
amd radeon güncellemelerini yapıyorum
termal macun değiştirdim
evet bunları yaptım sorunum hala devam etmekte dedim bu iş böyle olmaz bilgisayarcıya götürdüm adamda 2 gün kaldı bilgisayar gittim almaya bana kesin bi cevap vermedi ya anakartın ya da psu bozuk dedi.(yüksek bi ihtimal psu dedi)
bilgisayarcı neden çözemedi yukarıda da yazdığım gibi bazen günde 10 kere bazen haftada 1 restart atıyor adamda da hiç kapanmamış
benim aklımda da psu bozuk olabilir geliyor ama psu değişmeden önce sata kablolarını ve psu güç kablosunu değişmeyi deneyeceğim bunlardan bu sorun olabilirmi bu 1.sorum?
2.olarak da sizce bu olayı başka neyden yapabilir
sistem
ryzen 3 2200g apu kullanıyorum
4x2gskill 2666mhz
gıgabyte a320mhd2 anakart
1tb seageta baracuda 7200rpm
hı level 240gb ssd
powerboost 500w kasa ve psu
çoğu kişi psu dandik olduğu için bozulmuş olabilir dedi
arkadaşlar görenler bi zahmet aklındaki cevapları yazsın aylardır bu sorunla uğraşıyorum kafayı çıldırıcam az kaldı......