- En İyi Cevap
- 26
İyi stabil sürüm o zaten,bilemedim.mavi ekran değil bilgisayar çat diye restart atıyor durduk yere
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam win10 1909
İyi stabil sürüm o zaten,bilemedim.mavi ekran değil bilgisayar çat diye restart atıyor durduk yere
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam win10 1909
evet dandik bir PSU Şunu öneririm ;
FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply Fiyatı
FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
birde şeyden sonra oldu pc yi temizledim ondan sonra olmaya başladı ama temizlemeyi biliyorum sadece abartı olarak psunun fan vidalarını çıkardım geri taktım yani içini felan açmadım hiçİyi stabil sürüm o zaten,bilemedim.
Psu almadan önce yeni bir psu ile deneyin , bilgisayarcıda falan . sonra alın .birde şeyden sonra oldu PC yi temizledim ondan sonra olmaya başladı ama temizlemeyi biliyorum sadece abartı olarak psunun fan vidalarını çıkardım geri taktım yani içini felan açmadım hiç
dediğin gibi yaptım zaten 2 slot var 2 ram var çıkardım 1 tanesini ilk slotta reset attı sonra diğer slota koydum onda da reset attı çıkardım o rami diğer rami ilk slota taktım yine attı onu2.slota taktım yine restart attı ben bişi anlamadım bu iştenParçalardan 1 tanesi bozuk senin. Ya da parçalardan 1 tanesi yüzde 50 falan bozuk diyecegim de saçma olacak biraz.
Şimdi bu sorunu anlamanın tek yolu var. Anakartın RAM slotu kaç tane 2 tane ise yapacagın şey belli. Tek RAM olarak dene sistemini bakalım reset atacak mı? Reset atarsa şöyle yaparsın aynı rami başka slota takarsın. Yine reset atarsa o rami bozuk say. Diger Rami takarak dene biraz. Yine reset atarsa ramlerden birini diger slota yerleştir. Yani demek istedigim senin anakartın RAM slotundan 1 tanesi bozuldu ya da ramlerden 1 tanesi bozuldu. Buna kesin demiyorum ama büyük bir ihtimal ile olabilir.
Yüksek ihtimal PSU olabilir 12v kanalından güzel güç veremiyor ama ekran kartım bile yok zaten yeteceğini düşünüyorum sorunun biraz garip. Windows 2004 mü?
PSU almadan önce yeni bir PSU ile deneyin , bilgisayarcıda falan . sonra alın .
birde şunu farkettim mesela ayağa kalkarken masa hafif sallanıyor o zamanda pat diye reset atıyor sistemParçalardan 1 tanesi bozuk senin. Ya da parçalardan 1 tanesi yüzde 50 falan bozuk diyecegim de saçma olacak biraz.
Şimdi bu sorunu anlamanın tek yolu var. Anakartın RAM slotu kaç tane 2 tane ise yapacagın şey belli. Tek RAM olarak dene sistemini bakalım reset atacak mı? Reset atarsa şöyle yaparsın aynı rami başka slota takarsın. Yine reset atarsa o rami bozuk say. Diger Rami takarak dene biraz. Yine reset atarsa yeni taktıgın rami diger slota yerleştir. Yani demek istedigim senin anakartın RAM slotundan 1 tanesi bozuldu ya da ramlerden 1 tanesi bozuldu. Buna kesin demiyorum ama büyük bir ihtimal ile olabilir.