Allah belasını versin bide ilçenin en kaliteli denilen bilgisayarcilarindanKnk Kısaca Adam Kazığı Çakmak İstiyor Sana
O Adama Verdikten Sonra Herhangi bir şey olması bozması vs. hepsi onun suçu olur Çünkü Leptop verdiğinde sağlamdı sadece temizlemek için götürdün ve çalıştığını adam dahi biliyodu o bilmese bile Temp veya %temp% ile En son kullandığın tarihi o radaki en son dosya tarihine bakarak anlıyabilirsin Buda onu o zaman kullandığını gösterir yani Bozan kişi o Dava sanmam Polise Şikayet etsen'de Çözülür bence O'da HDD 'yi bozdu diye Yalanden Senden almaya çalıştığı 2K için Mahkemeyle Uraşmak İstemez Çünkü
-Geri aldığında Kontrol et Genelde O tarz haysiyetsiz insanlar İçinden parça çalıp Kalitesiz veya daha düşük bir parça koyuyor pc'den vs. anlamayanlarda Fark edemiyolar veya Bi yerine 2-3 Ay falan sonra Bozulması için zarar veriyolar kasıtlı olarak Yine para almak için mesela termal macunu Kurutuyolar Ondan 1 ay sonra Isınıyo tekrar götürüyorsun ve Macun ücreti alıyolar (Küfür yasak olmasa ağır söverdim)
Açılırken dvd yerimi ne vardı orası kırılmıştı sanırım burada lenovo laptopBozduysa bedelini kendi karşılar ve sade anlaştığınız temizleme bedelini alır senden. Bazı Laptoplar yetkili servis dışında açılmaya karşı korumalı ve kasa açılırken bir şeyler sökülebiliyor. Acer de öyle meselâ.
Reis kazık olduğunu biliyorum zaten ama yaptırmak zorundaydım böyle bir şeyle karşılaşacağımı kim bilirdi1250ye sıkıntı yok dedikten sonra okumayı bıraktım.
Adamla önce efendi gibi konuş. Baktın bir şeyler ters gidiyor. Yalan söyleyip söylemediğini sor. Ne cevap verdiği önemli değil. Adam cevap verdikten sonra konuşmadan gözünün içine bak. Eğer ne bakıyorsunuz cinsinden cevap verirse doğru, kendini ispatlamaya çalışırsa büyük ihtimalle yalan söylüyor. Araştırmalar böyle anlatıyor. Baktın olmuyor. Harddiskleri söktür al PC yiBeyler şimdi dun ben 6yildir temizlenmeyen laptobumu ilçedeki en kaliteli olduğu söylenilen bilgisayarciya getirdim adam 240gb ssd bilgisayarı temizleme macun sürme fan değişme fln 1250tl dedi kazık olduğunu biliyorum neyse bunda sıkıntı yok bugün laptobu teslim alacaktım adam beni aradı ve laptopda başka bir sorun olduğunu ve 2tane harddiskini bozduğunu söyledi ve bugün yetismeyecegini söyledi şimdi bu adam hadi 2harddiski bozdu diyelim 1.yi taktı bozdu 2.yi niye taktı bu birinci şüphem(bence bozmadı para koparcak) 2- adam hdd bozuk olduğunu kendi tespit edip kendi değiştirdi başka parçadan dolayı yeni koyduğu harddisk bozuksa benim burda suçum ne ben niye ödüyorum sen koskoca bilgisayarcisin bu adamla tartışıp kavga çıkacak gibi hissediyorum yarın telefonda bunlari dicem ve dayımla gidicegim ama cok kavga çıkacak gibi hissediyorum sizce nababilirim (dava açamam ailem ugrasmaz)
Bilgisayarı vermeden önce çalışıyormuydu?Beyler şimdi dun ben 6yildir temizlenmeyen laptobumu ilçedeki en kaliteli olduğu söylenilen bilgisayarciya getirdim adam 240gb ssd bilgisayarı temizleme macun sürme fan değişme fln 1250tl dedi kazık olduğunu biliyorum neyse bunda sıkıntı yok bugün laptobu teslim alacaktım adam beni aradı ve laptopda başka bir sorun olduğunu ve 2tane harddiskini bozduğunu söyledi ve bugün yetismeyecegini söyledi şimdi bu adam hadi 2harddiski bozdu diyelim 1.yi taktı bozdu 2.yi niye taktı bu birinci şüphem(bence bozmadı para koparcak) 2- adam hdd bozuk olduğunu kendi tespit edip kendi değiştirdi başka parçadan dolayı yeni koyduğu harddisk bozuksa benim burda suçum ne ben niye ödüyorum sen koskoca bilgisayarcisin bu adamla tartışıp kavga çıkacak gibi hissediyorum yarın telefonda bunlari dicem ve dayımla gidicegim ama cok kavga çıkacak gibi hissediyorum sizce nababilirim (dava açamam ailem ugrasmaz)