Neler Yeni

Bilgisayarci sanirim beni dolandircak ne yapmaliyim

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
noyanz12
1250 bile saçma bir fiyat, genel bilgisyarcılar gördüğüm kadarı ile temizleme işleme 400 diyor. Gerisi taktırığın sdd kalitesinle alakalı ama gereksiz başında geçirmeye başlamış. Arkadasında dur malının bozuk parçalarıda ona bırakma, önceden alacağını söyleme oraya gidince iste bırakma

M1ka1291

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Knk Kısaca Adam Kazığı Çakmak İstiyor Sana

O Adama Verdikten Sonra Herhangi bir şey olması bozması vs. hepsi onun suçu olur Çünkü Leptop verdiğinde sağlamdı sadece temizlemek için götürdün ve çalıştığını adam dahi biliyodu o bilmese bile Temp veya %temp% ile En son kullandığın tarihi o radaki en son dosya tarihine bakarak anlıyabilirsin Buda onu o zaman kullandığını gösterir yani Bozan kişi o Dava sanmam Polise Şikayet etsen'de Çözülür bence O'da HDD 'yi bozdu diye Yalanden Senden almaya çalıştığı 2K için Mahkemeyle Uraşmak İstemez Çünkü

-Geri aldığında Kontrol et Genelde O tarz haysiyetsiz insanlar İçinden parça çalıp Kalitesiz veya daha düşük bir parça koyuyor pc'den vs. anlamayanlarda Fark edemiyolar veya Bi yerine 2-3 Ay falan sonra Bozulması için zarar veriyolar kasıtlı olarak Yine para almak için mesela termal macunu Kurutuyolar Ondan 1 ay sonra Isınıyo tekrar götürüyorsun ve Macun ücreti alıyolar (Küfür yasak olmasa ağır söverdim)
Allah belasını versin bide ilçenin en kaliteli denilen bilgisayarcilarindan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bozduysa bedelini kendi karşılar ve sade anlaştığınız temizleme bedelini alır senden. Bazı Laptoplar yetkili servis dışında açılmaya karşı korumalı ve kasa açılırken bir şeyler sökülebiliyor. Acer de öyle meselâ.
Açılırken dvd yerimi ne vardı orası kırılmıştı sanırım burada lenovo laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:

1250ye sıkıntı yok dedikten sonra okumayı bıraktım.
Reis kazık olduğunu biliyorum zaten ama yaptırmak zorundaydım böyle bir şeyle karşılaşacağımı kim bilirdi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Selim
Casper yetkili servisi bile hırsızlık yapıyorken bu tarz yerlere bilgisayar teslim etmek cesaret ister. Mecbur değilsin dünya kadar yer var referans olan yerlere yaptırcaksin ve oraya çocuk gibi değil adam gibi gidicen 👍 pısırık kibar olduğunu anlayınca tepene çökerler senin ve eminim dayin baban orada dayak yiyecek çünkü onlar esnaf toplaniyorlar hemen bu yüzden polis çağırın tavsiyem ya da kurşunlayin dükkanı 👍

Onerce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Öner Çelik
Ben de merak ettim ne oldu sonuç? Bir de hangi il ve ilçe?

YusufMir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Özdemir
Beyler şimdi dun ben 6yildir temizlenmeyen laptobumu ilçedeki en kaliteli olduğu söylenilen bilgisayarciya getirdim adam 240gb ssd bilgisayarı temizleme macun sürme fan değişme fln 1250tl dedi kazık olduğunu biliyorum neyse bunda sıkıntı yok bugün laptobu teslim alacaktım adam beni aradı ve laptopda başka bir sorun olduğunu ve 2tane harddiskini bozduğunu söyledi ve bugün yetismeyecegini söyledi şimdi bu adam hadi 2harddiski bozdu diyelim 1.yi taktı bozdu 2.yi niye taktı bu birinci şüphem(bence bozmadı para koparcak) 2- adam hdd bozuk olduğunu kendi tespit edip kendi değiştirdi başka parçadan dolayı yeni koyduğu harddisk bozuksa benim burda suçum ne ben niye ödüyorum sen koskoca bilgisayarcisin bu adamla tartışıp kavga çıkacak gibi hissediyorum yarın telefonda bunlari dicem ve dayımla gidicegim ama cok kavga çıkacak gibi hissediyorum sizce nababilirim (dava açamam ailem ugrasmaz)
Adamla önce efendi gibi konuş. Baktın bir şeyler ters gidiyor. Yalan söyleyip söylemediğini sor. Ne cevap verdiği önemli değil. Adam cevap verdikten sonra konuşmadan gözünün içine bak. Eğer ne bakıyorsunuz cinsinden cevap verirse doğru, kendini ispatlamaya çalışırsa büyük ihtimalle yalan söylüyor. Araştırmalar böyle anlatıyor. Baktın olmuyor. Harddiskleri söktür al PC yi

Tolga1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tolga
Ben 2007den beri kendim uğraşıyorum PC ile çok şükür toplamayida bozmayı da öğrendim. Şimdi PC si biosta dans ettiriyorum 😂😂Bilgisayarcılar ölü soyucu malesef anlamiyorsan bide tam onun için güzel lokmasin. Temizliğini kendin harika bir şekilde yapardın aslında en kötü YouTube bununla ilgili insanlar rehber tadında çekip atmışlar hiçbir bilmiyorsan bile her türlü boza boza yapilir

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
kendi bozduğu parçanın parasını talep etmemiş ki talep etme gibi bir hakkı yok. SSD'yi online ticaret firmalarından alıp taktırma + temizlik ücreti ödeyebilirdiniz. Bu fiyatı ilçeyi geçtim galaksi de ki hiçbir bilgisayarcı istememeli soğutma bloğunuzu komple değiştiriyor olabilir mi? Onlar pahalı çünkü

byfatih44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
Bilgisayarcida 6 ay çalıştım muhtemelen bilgisayarına arıza tespit yaptılar 2 tane hdd vardı sağlığı yüzde 0 çıkınca bozuk değişmesi gerekiyor dedi. Ssd normalde ucuza geliyor 300 400 liradır alış fiyatı ama temizlemenin maliyeti yok zaten adamın karı kirası verilen fiyat normal. Muhtemelen 2 hddn var adam kendj taktigi bozuk çıkan hddnin(ben öyle anladım direkt senin hdd de bozuk olabilir) veya senin hddnin 1 tanesini degistirip diğeri için de fiyat verir muhtemelen bana öyle geliyor yani bozuk hddyi eğer boşsa çıkartır veya çalışır durumdaysa hem hdd hem ssd takılı kalır ikisini kullanirsin

Bowserz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Bakar
Beyler şimdi dun ben 6yildir temizlenmeyen laptobumu ilçedeki en kaliteli olduğu söylenilen bilgisayarciya getirdim adam 240gb ssd bilgisayarı temizleme macun sürme fan değişme fln 1250tl dedi kazık olduğunu biliyorum neyse bunda sıkıntı yok bugün laptobu teslim alacaktım adam beni aradı ve laptopda başka bir sorun olduğunu ve 2tane harddiskini bozduğunu söyledi ve bugün yetismeyecegini söyledi şimdi bu adam hadi 2harddiski bozdu diyelim 1.yi taktı bozdu 2.yi niye taktı bu birinci şüphem(bence bozmadı para koparcak) 2- adam hdd bozuk olduğunu kendi tespit edip kendi değiştirdi başka parçadan dolayı yeni koyduğu harddisk bozuksa benim burda suçum ne ben niye ödüyorum sen koskoca bilgisayarcisin bu adamla tartışıp kavga çıkacak gibi hissediyorum yarın telefonda bunlari dicem ve dayımla gidicegim ama cok kavga çıkacak gibi hissediyorum sizce nababilirim (dava açamam ailem ugrasmaz)
Bilgisayarı vermeden önce çalışıyormuydu?

Top Bottom