Msi servisi de sağlam anakarta 750 tl tamir bedeli istedi.Casper yetkili servisi bile hırsızlık yapıyorken bu tarz yerlere bilgisayar teslim etmek cesaret ister. Mecbur değilsin dünya kadar yer var referans olan yerlere yaptırcaksin ve oraya çocuk gibi değil adam gibi gidicenpısırık kibar olduğunu anlayınca tepene çökerler senin ve eminim dayin baban orada dayak yiyecek çünkü onlar esnaf toplaniyorlar hemen bu yüzden polis çağırın tavsiyem ya da kurşunlayin dükkanı
![]()
En mantıklı cevap. Emek ücreti için 100 TL ateşlerse biter.laptopunu ssd ni çıkarttır al geri
Hocam sonuç ne oldu merak ediyoruzBeyler şimdi dun ben 6yildir temizlenmeyen laptobumu ilçedeki en kaliteli olduğu söylenilen bilgisayarciya getirdim adam 240gb ssd bilgisayarı temizleme macun sürme fan değişme fln 1250tl dedi kazık olduğunu biliyorum neyse bunda sıkıntı yok bugün laptobu teslim alacaktım adam beni aradı ve laptopda başka bir sorun olduğunu ve 2tane harddiskini bozduğunu söyledi ve bugün yetismeyecegini söyledi şimdi bu adam hadi 2harddiski bozdu diyelim 1.yi taktı bozdu 2.yi niye taktı bu birinci şüphem(bence bozmadı para koparcak) 2- adam hdd bozuk olduğunu kendi tespit edip kendi değiştirdi başka parçadan dolayı yeni koyduğu harddisk bozuksa benim burda suçum ne ben niye ödüyorum sen koskoca bilgisayarcisin bu adamla tartışıp kavga çıkacak gibi hissediyorum yarın telefonda bunlari dicem ve dayımla gidicegim ama cok kavga çıkacak gibi hissediyorum sizce nababilirim (dava açamam ailem ugrasmaz)
Sonuç adam bozduğu 2 hdd parasını istemedi yine 1250tl kazık fiyatı soktu ama en azından bozduklarini istemedi hepinize teşekkür ediyorum cevaplarinizdan dolayisonuç ne gittin mi adama
Hocam sonuç ne oldu merak ediyoruz
Sonuç adam bozduğu 2 hdd parasını istemedi yine 1250tl kazık fiyatı soktu ama en azından bozduklarini istemedi hepinize teşekkür ediyorum cevaplarinizdan dolayisonuç ne gittin mi adama
Hayır buarada adam bozulan hdd paralarını istemedi 1250tl kazık fiyat ödesemde çözmüş oldumBilgisayarı vermeden önce çalışıyormuydu?