Neler Yeni

Bilgisayarci sanirim beni dolandircak ne yapmaliyim

Aykut D.

80+ Gold
Katılım
25 Nisan 2021
Mesajlar
6,858
Bilgisayarcılar esnaf değil ya bizde esnafız ama biz her zaman müşterinin işinin görülmesine odaklı çalışıyoruz şimdiki esnaflar artık nasıl para koparırım peşinde.
 
Katılım
23 Mart 2022
Mesajlar
330
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Recep Karataş
Bozuk falan değil, alakasız ama anakartı garantiye göndermiştim cpu soket değişecek deyip 750 tl istediler yaptırmadım hiçbir sorunu yokmuş, bios gitmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Casper yetkili servisi bile hırsızlık yapıyorken bu tarz yerlere bilgisayar teslim etmek cesaret ister. Mecbur değilsin dünya kadar yer var referans olan yerlere yaptırcaksin ve oraya çocuk gibi değil adam gibi gidicen 👍 pısırık kibar olduğunu anlayınca tepene çökerler senin ve eminim dayin baban orada dayak yiyecek çünkü onlar esnaf toplaniyorlar hemen bu yüzden polis çağırın tavsiyem ya da kurşunlayin dükkanı 👍
Msi servisi de sağlam anakarta 750 tl tamir bedeli istedi.
 
Son düzenleme:

efeleow

80+
Katılım
2 Temmuz 2023
Mesajlar
154
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Efe
1250TL bomboş bir işleme verip sıkıntı yok demek peki.. Of şu bilgisayarcılara çok sinir oluyorum.
 

freygasm

80+ Gold
Katılım
18 Temmuz 2022
Mesajlar
8,228
1250tlye 200-300koy 1tb ssd al 30snde tak :D
 

Podiv

80+
Katılım
23 Kasım 2023
Mesajlar
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Başbuğ
Kanka keşke bize buraya danışıp video izleyerek felan temizleseydin. Kaliteli bir macun önerirdik diş fırçasıyla fön makinesiyle temizlerdin en fazla 250 liraya güzel kaliteli macunlar var ayrıca o herif senin laptopa kalitesiz macun kullanır. Keşke sorsaydın bize.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptopunu al kendin temizle bence bilgisayarcıların en iyisi bile dolandırıyor.
 
Katılım
6 Aralık 2023
Mesajlar
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin demirci
Beyler şimdi dun ben 6yildir temizlenmeyen laptobumu ilçedeki en kaliteli olduğu söylenilen bilgisayarciya getirdim adam 240gb ssd bilgisayarı temizleme macun sürme fan değişme fln 1250tl dedi kazık olduğunu biliyorum neyse bunda sıkıntı yok bugün laptobu teslim alacaktım adam beni aradı ve laptopda başka bir sorun olduğunu ve 2tane harddiskini bozduğunu söyledi ve bugün yetismeyecegini söyledi şimdi bu adam hadi 2harddiski bozdu diyelim 1.yi taktı bozdu 2.yi niye taktı bu birinci şüphem(bence bozmadı para koparcak) 2- adam hdd bozuk olduğunu kendi tespit edip kendi değiştirdi başka parçadan dolayı yeni koyduğu harddisk bozuksa benim burda suçum ne ben niye ödüyorum sen koskoca bilgisayarcisin bu adamla tartışıp kavga çıkacak gibi hissediyorum yarın telefonda bunlari dicem ve dayımla gidicegim ama cok kavga çıkacak gibi hissediyorum sizce nababilirim (dava açamam ailem ugrasmaz)
Hocam sonuç ne oldu merak ediyoruz
 

ca.s

80+ Silver
Katılım
9 Mart 2023
Mesajlar
3,274
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
Sanki sen mi dedin adama disk tak diye. Takmasaydı da bozulmasaydı diskleri. Tamamen onun yaptığı bir şey. Bir de senden mi para alacak bunun için? Daha neler?
Beceriksizliğini başkalarına yıkmaktan başka bir şey olmaz bu. Yapamıyorduysa yapamadım deseydi ve ellemeden aynen sana geri verseydi sana. Hiç sevmem böyle insanları. Ne yaptıysa kendi kabahati. Haklısın kısaca. Gerekirse polis çağır işi uzat.
Oh ne âlâ yaa hem beceremeyip yapama hem de yapamadığı bilgisayar için para al.
 

M1ka1291

80+
Katılım
5 Temmuz 2023
Mesajlar
61
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
sonuç ne gittin mi adama
Sonuç adam bozduğu 2 hdd parasını istemedi yine 1250tl kazık fiyatı soktu ama en azından bozduklarini istemedi hepinize teşekkür ediyorum cevaplarinizdan dolayi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sonuç ne oldu merak ediyoruz
sonuç ne gittin mi adama
Sonuç adam bozduğu 2 hdd parasını istemedi yine 1250tl kazık fiyatı soktu ama en azından bozduklarini istemedi hepinize teşekkür ediyorum cevaplarinizdan dolayi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarı vermeden önce çalışıyormuydu?
Hayır buarada adam bozulan hdd paralarını istemedi 1250tl kazık fiyat ödesemde çözmüş oldum
 
Top Bottom