Neler Yeni

Bilgisayarcı termal macun sürer mi?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kanka tanıdık bilgisayarcı ztn abimin arkadaşı sadece sürer mi onu sordum
Abinin arkadaşı, tanıdık bilgisayarcıya toplattığın sistem için "termal macun sürer mi" diye soruyor olman, bilgisayarcıya ne kadar güvendiğini gösteriyor. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Arda Başlık
Abinin arkadaşı, tanıdık bilgisayarcıya toplattığın sistem için "termal macun sürer mi" diye soruyor olman, bilgisayarcıya ne kadar güvendiğini gösteriyor. :D
Ben güveniyom demedim ki abim tanıdık arkadaşım dedi bende tmm dedim adamı tanımıyorum detaya inmeye gerek var mı

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
satın alıp adama götür elindekini sürsün başında da bekle o macunu alıp kendi kalitesiz olanından sürmesin

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Macun önerir misin

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Arda Başlık
Eyw iyi geceler

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bilgisayarcılara güvenme. Termal macun diye colgate diş macunu bile sürebilirler. Şaka bir yana muhtemelen en düşük w/mk oranına sahip olanı sürerler. En ucuzu onlar çünkü.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar ben hayatımda ilk kez toplama bilgisayar aldım parçalar elimde yarın bişgisayarcıda parçaları kasaya taktırcam orda termal macun yapar dimi
genelde dandik 10 liralık ürünler sürüp 40-50 lira fiyat çekiyorlar size kalmış

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
knk tanıdık bir bilgisayarcıya yaptır yada full adamın başında kal
ya allah aşıkan bi boşl yapmayın eğer işlemi fanı varsa zaten fanın üzerinde şu an termal macun vardır bende bilgisayarcıda çalışıyorum ben müşterinin başımda dikilmesinden nefret ederim

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
ya allah aşıkan bi boşl yapmayın eğer işlemi fanı varsa zaten fanın üzerinde şu an termal macun vardır bende bilgisayarcıda çalışıyorum ben müşterinin başımda dikilmesinden nefret ederim
abim yanlış anlama ama insan güvvenemiyor ben küçükken bilgisayarıımdan çok parça çalındı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,348
Üyeler
164,655
Son üye
gabrielsara30cm
Top Bottom