Bilgisayarcı WIN10 yükledi, güvenlik duvarı tam tarama yapmıyor

Anlylmz24

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar freddoss laptop aldım bılgısayarcıya götürdüm laptopu wın10 edıtıon full sürüm yuklendı guncellestırmeleri herseyı yaptım sadece wındows guvenlık duvarı hızlı ve tam tarama yapmıyor!!!

Başka bir antivirüs kullanabilirsin. Çok da gereği olduğunu düşünmüyorum açıkçası, düzgün kullanabiliyorsan antivirüs'e hiç gerek yok.

Key ile mi yoksa CMD 'den kod yöntemi ile mi yaptı?
Bılgısayarcı ekstra bir harddısk gıbı bırsey takarak yaptı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir antivirüs kullanabilirsin. Çok da gereği olduğunu düşünmüyorum açıkçası, düzgün kullanabiliyorsan antivirüs'e hiç gerek yok.
Bilgisayarı yenı aldıgım ıcın bozulmasından korkuyorum donanımsal bır porbleme ılerletmez heralde demı

kendin yükle bence
Birdahamı wındows kurayım

Bilgisayarı yenı aldıgım ıcın bozulmasından korkuyorum donanımsal bır porbleme ılerletmez heralde demı
Dostum virüs bilgisayarı mı parçalayacak? Korkacak bir şey yok düzgün kullan yeter. Donanımsal bir problem olmaz.

Dostum virüs bilgisayarı mı parçalayacak? Korkacak bir şey yok düzgün kullan yeter. Donanımsal bir problem olmaz.
Tamamdır sagolasın

Sadece orjınal oyunlar oynuyorum steam uzerınden o kadar onlardada sorun cıkartmaz heralde baska bısey ındırmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,880
Üyeler
173,736
Son üye
chill_guy
Geri