Sürüm bılgılerıne baktıgımda tam sürüm olarak gözüküyor her hangı bir tarıh falan cıkmıyorWindows aktifleştirdin mi
Bılgısayarcı ekstra bir harddısk gıbı bırsey takarak yaptıKey ile mi yoksa CMD 'den kod yöntemi ile mi yaptı?
Bilgisayarı yenı aldıgım ıcın bozulmasından korkuyorum donanımsal bır porbleme ılerletmez heralde demıBaşka bir antivirüs kullanabilirsin. Çok da gereği olduğunu düşünmüyorum açıkçası, düzgün kullanabiliyorsan antivirüs'e hiç gerek yok.
Birdahamı wındows kurayımkendin yükle bence
Dostum virüs bilgisayarı mı parçalayacak? Korkacak bir şey yok düzgün kullan yeter. Donanımsal bir problem olmaz.Bilgisayarı yenı aldıgım ıcın bozulmasından korkuyorum donanımsal bır porbleme ılerletmez heralde demı
Tamamdır sagolasınDostum virüs bilgisayarı mı parçalayacak? Korkacak bir şey yok düzgün kullan yeter. Donanımsal bir problem olmaz.
Sadece orjınal oyunlar oynuyorum steam uzerınden o kadar onlardada sorun cıkartmaz heralde baska bısey ındırmıyorumDostum virüs bilgisayarı mı parçalayacak? Korkacak bir şey yok düzgün kullan yeter. Donanımsal bir problem olmaz.
Yok sorun olmaz. Düzgün kullan dediğim bilmediğin sitelerden bir şey indirme.Sadece orjınal oyunlar oynuyorum steam uzerınden o kadar onlardada sorun cıkartmaz heralde baska bısey ındırmıyorum
Tamamdır sagolasınYok sorun olmaz. Düzgün kullan dediğim bilmediğin sitelerden bir şey indirme.