Çok basit ve internette bir dolu video var. Bilgisayarcıya boşa para vermene gerek yok.Yeni bilgisayar aldım kendim beceremezsem bilgisyarcıda yükleteceğim
windows 10 kaç TL'ye yüklerler
Yıl 2021 oldu bunlar çok basit işler.Yeni bilgisayar aldım kendim beceremezsem bilgisyarcıda yükleteceğim
basit biliyorum ama ne olur ne olmazÇok basit ve internette bir dolu video var. Bilgisayarcıya boşa para vermene gerek yok.
Ben dün yaptım flasha atıyosun windows u aşırı basit oda sonra pc ye takıyosun başlatıyosun kuruyosun bu kadar.Yeni bilgisayar aldım kendim beceremezsem bilgisyarcıda yükleteceğim
basit biliyorum ama ne olur ne olmazYıl 2021 oldu bunlar çok basit işler.
Rufus dan iso dosyasını flash belleğe yazdırınbasit biliyorum ama ne olur ne olmaz
Şu anda laptoptan windows 10 u flash belleğe yükleyeceğim ama
bu uygulamanın cihazınınzda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz diyor bunu kabul edersem şu anda kullandığım laptoba format atar mı acaba ?
Hayır onla alakası olmaz.basit biliyorum ama ne olur ne olmaz
bu uygulamanın cihazınınzda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz diyor bunu kabul edersem şu anda kullandığım laptoba format atar mı acaba ?
Dostum Bu Siteye Gir.basit biliyorum ama ne olur ne olmaz