Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Evet'e basacaksın UAC uyarısı o bir şey değil.Bu uyarıyı veriyor
Evet'e basacaksın UAC uyarısı o bir şey değil.Bu uyarıyı veriyor
Yeni bilgisayar aldım kendim beceremezsem bilgisyarcıda yükleteceğim
windows 10 kaç TL'ye yüklerler
Hayır, atmaz. Biraz kendinize güvenin endişeniz olmasın bir zarar vermezsiniz.basit biliyorum ama ne olur ne olmaz
Şu anda laptoptan windows 10 u flash belleğe yükleyeceğim ama
bu uygulamanın cihazınınzda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz diyor bunu kabul edersem şu anda kullandığım laptoba format atar mı acaba ?
15 yaşındayım ama ilk pcHocam yaş kaç muhtemelen küçüksünüz.Babanız yada abiniz varsa youtube da bir sürü video var format nasıl atılır diye. https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/7 Burdaki keylerden de birini girersiniz yükledikten sonra olur biter.
Hocam yazık günah o paraya.Yeni bilgisayar aldım kendim beceremezsem bilgisyarcıda yükleteceğim
windows 10 kaç TL'ye yüklerler
Bu uygulamanın cihazınınzda değişiklik yapmasına izin veriyor musununz uyarısaına ne dedinBen dün yaptım flasha atıyosun windows u aşırı basit oda sonra pc ye takıyosun başlatıyosun kuruyosun bu kadar.
Kankacım o yönetici çalıştırmak için gelen şey bu kadar neye korkuyosun anlamadım normal bi uygulamayı yönetici çalıştır aynı uyarı gelir zaten?Bu uygulamanın cihazınınzda değişiklik yapmasına izin veriyor musununz uyarısaına ne dedin
Bir şey olacağını sanmıyorum.Sanırsam araç bu, Windows 10'u buradan indireceksin zaten.Bu uyarıyı veriyor
kardeşim haklısınız ama 10 yıllık laptop içinde neler var neler yokKankacım o yönetici çalıştırmak için gelen şey bu kadar neye korkuyosun anlamadım normal bi uygulamayı yönetici çalıştır aynı uyarı gelir zaten?