Youtubede gördüm detaylı kasa temizlerken fanlarına kadar çıkarıp alkol gibi bir sıvı ile temizliyorlar ben kurcalamak istemiyorum bozarım diye bilgisayarcıya vermeden önce nasıl bir önlem almalıyım en azından hukuki olarak.
Kardeşil kasanın içinin fotosunu çek eğer laptop değilse ve özelliklerine bi bakYoutubede gördüm detaylı kasa temizlerken fanlarına kadar çıkarıp alkol gibi bir sıvı ile temizliyorlar ben kurcalamak istemiyorum bozarım diye bilgisayarcıya vermeden önce nasıl bir önlem almalıyım en azından hukuki olarak.
Sende yapabilirsin. Netten de yardım alırsın. Tecrübe olur. Uğraşma sağla solla bir de para vereceksin. Kendin keyifle yaparsın. Kendine güven bozmasın yapan adamda söküp temizliyor. Senden farklı bir şey yapmayacak.Youtubede gördüm detaylı kasa temizlerken fanlarına kadar çıkarıp alkol gibi bir sıvı ile temizliyorlar ben kurcalamak istemiyorum bozarım diye bilgisayarcıya vermeden önce nasıl bir önlem almalıyım en azından hukuki olarak.
Laptop değil normal pc kasasıKardeşil kasanın içinin fotosunu çek eğer laptop değilse ve özelliklerine bi bak
O zaman dediklerimi dikkate alLaptop değil normal pc kasası