Neler Yeni

bilgisayarcının toplayacağı sisteme bir bakabilir misiniz?

yeldaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yelda
merhabalar, abim için bilgisayarcı bir sistem toplamış da anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? sadece new world oyununu oynayacak bu sistemde, yani oyunun gereksinimleri karşılasa, bu oyunu kasmadan oynasa kafi. bilgisayarcı, sana bu oyunu oynatabilecek bir sistem dizerim 5-6 bine demiş. şöyle dizmiş ama; Rx570, 16gb ram ddr3, i7 4.nesil =total 8.500 tl. Rx550 olursa da 1000 tl düşüyor. sizce nasıl?

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
Eğer kendin toplayabilirsen topla. Bu fiyata gerçekten çok kötü hemde ddr3.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Yuzarsef
merhabalar, abim için bilgisayarcı bir sistem toplamış da anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? sadece new world oyununu oynayacak bu sistemde, yani oyunun gereksinimleri karşılasa, bu oyunu kasmadan oynasa kafi. bilgisayarcı, sana bu oyunu oynatabilecek bir sistem dizerim 5-6 bine demiş. şöyle dizmiş ama; Rx570, 16gb ram ddr3, i7 4.nesil =total 8.500 TL. Rx550 olursa da 1000 TL düşüyor. sizce nasıl?
Aga kendin topla hatta 2.ele bak da 4.nesil sisteme 8.5k verilmez. adamlar bu fiyata 1050'li ddr4 sistem satıyorlar.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Semih Aydın
DDR3 ne abi.
8500 TL bu sisteme verene kadar üzerine 2-3K daha koyun daha "GÜNCEL, geliştirmeye" açık bir hazır sistem alın geçin.

yeldaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yelda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anlasam zaten kendim toplarım bilgisayarcıya sormam ama ben anlamıyorum ki hiç, anca böyle başka bir bilgisayarcıya daha tekrar toplatırım, ne yapabilirim ki başka

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
anlasam zaten kendim toplarım bilgisayarcıya sormam ama ben anlamıyorum ki hiç, anca böyle başka bir bilgisayarcıya daha tekrar toplatırım, ne yapabilirim ki başka
Butceni yaz foruma sor bana bu fiyata sistem toplayabilir misiniz diye çok sağlam elemanlar var sana paranın hakkını son kuruşuna kadar verirler

yeldaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yelda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Butceni yaz foruma sor bana bu fiyata sistem toplayabilir misiniz diye çok sağlam elemanlar var sana paranın hakkını son kuruşuna kadar verirler
bütçem kısıtlı 5-6k düşünüyorum. en fazla 8 falan olabilir. yukarıda bahsettiğim gibi sadece new world oyununu oynatabilecek bir sistem yeterli. görenler yardımcı olmaya çalışırsa sevinirim.

Top Bottom