Neler Yeni

bilgisayarcıya gitsem ceza yer miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Polisler saldı artık bakmıyorlar çok fazla ama sen tedbirini al.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
En temiz teknik randevu al randevuya gideceğin güne ayarla kendini git oralara yakın bir hastaneye al döndükten sonrada iptal edersin.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Açık bilgisayarcı bulabileceğine emin misin?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
arkadaşla görüştüm anlaştım evinde atolyesi var.
Elinde kasayla falan yakalarlarsa acımazlar diye tahmin ediyorum. Gizleye saklaya şans işi. Yakalansan da yakalanmasan da biliyorsun ki yasak ve bir sebebi de var. Neyse akıl verecek değilim, dediğim gibi şans işi ve bence çıkma.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
18 yaşındayım otobüs aktarması ile metro binip arkadaşa işlemci ana kart götürüp termal macun sürdürüp fan taktıracağım yasak bitmeden gidersem ceza yer miyim
bizim burda polislerin yanın'Da maskesiz dolaşıyorlar herkes dışarda üstelik kimse bir şey demiyor hatta geçen acile gitmiştim içerde maske takmıyanlar bile vardı poliste ordaydı şaka gibi bir gün geçirmiştim :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merak etme kağıt üzerinde tam kapanma. 1 haftadır işe gelip gidiyorum izin kağıdı çıkarmadılar hala. Kimse ne beni durdurdu ne de sordu. Herkes rahatça geziyor. Onu geçtim de açık bilgisayarcı nereden bulcan.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Merak etme kağıt üzerinde tam kapanma. 1 haftadır işe gelip gidiyorum izin kağıdı çıkarmadılar hala. Kimse ne beni durdurdu ne de sordu. Herkes rahatça geziyor. Onu geçtim de açık bilgisayarcı nereden bulcan.
arkadaşın evi atolye açık yani sorun değil

Top Bottom