Neler Yeni

bilgisayarcıya windows yüklemek için götürdüğüm laptop 6 saatir işi bitmedi

MahmutYL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mahmut Yıldırım
arkadaşlar yeni bir laptop aldım.Freedos geldi bende flaş olmadığı için götürmek zorunda kaldım.Saat 12 de götürm ve şuan hayla işi bitmemiş. yani yapacagı sadece format atıp, windows 10 yüklemek, driveları yükleme ve office programlarını yüklemek.yani bence hepsi max 3-4 saate biterdi.Sizce

milenix

80+ Gold
arkadaşlar yeni bir laptop aldım.Freedos geldi bende flaş olmadığı için götürmek zorunda kaldım.Saat 12 de götürm ve şuan hayla işi bitmemiş. yani yapacagı sadece format atıp, windows 10 yüklemek, driveları yükleme ve office programlarını yüklemek.yani bence hepsi max 3-4 saate biterdi.Sizce
ne yapıyor bir bak bence ilginç bu kadar sürmesi

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Bilgisayarcının tek işi sadece sen olmadığın içindir.Sırayla bilgisayarlarla ilgileniyordur.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Bilgisayarcıya götürerek hem para hem de zaman kaybetmişsiniz, kendiniz kolayca yapabilirdiniz, windows kurulumu tabii ki de bu kadar uzun sürmez, format için fazla para kazanamadığından öncelik vermemiştir bu sebeple muhtemelen sıra sizin ürüne gelmemiştir.

Leozin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Buğra KURT
Bilgisayarcıya götürerek hem para hem de zaman kaybetmişsiniz, kendiniz kolayca yapabilirdiniz, windows kurulumu tabii ki de bu kadar uzun sürmez, format için fazla para kazanamadığından öncelik vermemiştir bu sebeple muhtemelen sıra sizin ürüne gelmemiştir.
aklımdan geçen cevap:LOL:

MahmutYL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mahmut Yıldırım

evde flash yok o yüzden götürdüm toksa götürmezdim.kendim yapardım
aklımdan geçen cevap:LOL:

Top Bottom