Neler Yeni

Bilgisayarda Donma Sorunu

EserE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eser
butun yaz caliship kendime yeni bilgisayar parasi topladim lqkin,topladim hershey guzel fakat arada donuyor fare ve oyle kaliyor kendisine reset atitior ve yine calishti gibi calishiyor neden olabilir lyutfen yardim edin.
pcde tek deishiklik biostan (xmp profilden profil 1 yapip remi 3200mhz cekmekti) onu da kaldirdim daha da buyuk bishey olmasin diye yartim edersiniz cok sevinirim. Herkeze selqm.
Sistem:
aorus b450 elite
amd ryzen 5 3600
team tuf 2x8 16 gb 3200mhz
msi gtx 1650 gaming x 4gb ekran karti
psu DN650W deep Cool
kasa msi mag force 101m
(nasil oldunu video aldim isterseniz atabilirim)

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Depolama ne ?

Farway

80+ Silver
kardeşim h harfiyle bir fantezinmi var okurken zorlandım sistemi stress testine soktunmu hiç ısı değerlerine baktınmı kaç v kullanıyor bu bilgileri bilmemiz lazım ayrıca ssd veya hdd testi yapman lazım markası nedir harddiskinin
Mesaj otomatik birleştirildi:

gx1 teamgoup120ssd,samsung 670gb HDD
ne zamandır kullanıyorsun

EserE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim h harfiyle bir fantezinmi var okurken zorlandım sistemi stress testine soktunmu hiç ısı değerlerine baktınmı kaç v kullanıyor bu bilgileri bilmemiz lazım ayrıca ssd veya HDD testi yapman lazım markası nedir harddiskinin

yapmadim abi cok anlamiyorum bishey olucak diye sorun cikar diye yapmadim stres testi, samsung hdd, ayrica kusura bakmayin bashka ulkedenim turkcem iyi ama yazma konusunda biraz skntim var kusura bakmayin.

kardeşim h harfiyle bir fantezinmi var okurken zorlandım sistemi stress testine soktunmu hiç ısı değerlerine baktınmı kaç v kullanıyor bu bilgileri bilmemiz lazım ayrıca ssd veya HDD testi yapman lazım markası nedir harddiskinin

ssd 2 3 ay olmushtur, hhd daha 1 aylik

Farway

80+ Silver
Windows sanırsam o ssd ye kurulu bence ssd ye bir test yap yada hdd e sonrada bilgisayarı bir 10 dk komple stres testine sok resetmi atacak yoksa mavi ekranmı vericek yoksa sağlammı duracak görmek lazım.

EserE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows sanırsam o ssd ye kurulu bence ssd ye bir test yap yada HDD e sonrada bilgisayarı bir 10 dk komple stres testine sok resetmi atacak yoksa mavi ekranmı vericek yoksa sağlammı duracak görmek lazım.
birshey olmaz dimi yanmaz parcalar

Ssd sorunlu diyor biliyorum @keremcnsz24
onlari kontrol etmek icin bir porgram var mi, programlari bilmiyorum cok

Windows sanırsam o ssd ye kurulu bence ssd ye bir test yap yada HDD e sonrada bilgisayarı bir 10 dk komple stres testine sok resetmi atacak yoksa mavi ekranmı vericek yoksa sağlammı duracak görmek lazım.
yereset yada mavi erkran verirse bu ne demek oluyor sorunu bulma shansimiz var mi

Farway

80+ Silver
HD tune diye bir uygulama var onu indir ilk önce korkma yanmazlar hepsinde devre ısı korumaları var o program ssd test programı test yaptır onunla .

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
SSD Sorunlu.

EserE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eser
Abi sen gurbetçi misin bu Türkçe'nin başka açıklaması yok :d
evet abi turkcem iyi konushma anlaminda ama yazma anlaminda biraz skntim var kusura bakmayin yine.

HD tune diye bir uygulama var onu indir ilk önce korkma yanmazlar hepsinde devre ısı korumaları var o program ssd test programı test yaptır onunla .
indirim peki ya stres icin hangi program

nerden krontrol edebilirim bunu

Son düzenleme:

Farway

80+ Silver
evet abi turkcem iyi konushma anlaminda ama yazma anlaminda biraz skntim var kusura bakmayin yine.

indirim peki ya stres icin hangi program
Furmark testle ekran kartını prime 95 ile işlemciyi test edeceksin ama ilk başta ssd yi test et onları test etmeden önce çalıştır hd tune i orada benchmark var çalıştır onu çalışırken kasacakmı bi bak sonra error scan var onuda yap

Top Bottom