- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarı uyku moduna geçir seçeneğini hiçbir zaman olarak işaretleyin.
teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
Bende bunu söylemiştim seninde ss ile göstermen iyi olduAlıntıyı görüntüle
Bir şey olmaz.Merhaba öncelikle, pc ye internetime göre yüksek boyutlu bir oyun indireceğim oyuzden pc gece boyu açık kalacak ve benimde sorularım var.
1- indirmenin durmadan sabaha kadar devam etmesi için pc de yapmam gereken bir ayar vb. varmı?
2- pc sabaha kadar açık kalsa bişey olurmu sorun çıkarırmı?
soruları cevaplarsanız sevinirim, iyi forumlar.
ne blm nete göre yüksek diyincesınırlı internet kaldı mı ?
internet 700 kb ile indirdiği için 32 gb yüksek bir boyut.ne blm nete göre yüksek diyince
2 saate bir aç kapa yap düzelirpaket sınırsız fakat yüksek gb kullanımlarından sonra yavaşlıyor.(inşallah kurtulacağım yakında)
aynı dert bende var 6 aya kurtuluyorum inşallah sende kurtulursun Allah bizi adil kullanım kotasından korusunpaket sınırsız fakat yüksek gb kullanımlarından sonra yavaşlıyor.(inşallah kurtulacağım yakında)
yok hocam düzelmiyor,günde 10 defa kapat-aç yaptığım oluyor,yakında başka bir internet sağlayıcısına geçeceğim inş2 saate bir aç kapa yap düzelir
Bilgisayara zarar vermez.Merhaba öncelikle, pc ye internetime göre yüksek boyutlu bir oyun indireceğim oyuzden pc gece boyu açık kalacak ve benimde sorularım var.
1- indirmenin durmadan sabaha kadar devam etmesi için pc de yapmam gereken bir ayar vb. varmı?
2- pc sabaha kadar açık kalsa bişey olurmu sorun çıkarırmı?
soruları cevaplarsanız sevinirim, iyi forumlar.
onun bir neden vardı bir şey değeri hatırlayınca geleceğim müşteri hizmetlerinin fln arıyordunyok hocam düzelmiyor,günde 10 defa kapat-aç yaptığım oluyor,yakında başka bir internet sağlayıcısına geçeceğim inş
hergün müşteri hizmetlerini arıyorum hız sorunundan,az kaldı kurtulacağım.onun bir neden vardı bir şey değeri hatırlayınca geleceğim müşteri hizmetlerinin fln arıyordun