Neler Yeni

Bilgisayarda Gelen Robot Sesler Neyden Kaynaklı

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Ben bu bilgisayarla ilgili problemlerden çok sıkıldım. Tüm kasayı gönderdim her parça markalara gitti ama hala aynı veya başka problemler çıkıyor karşıma. Allah rızası için birisi çözsün ya. Video izliyorum veya örnek arkadaşla discordda konuşuyorum sesler robotlaşıyor saniyelik. Benim sesimde aynı şekilde olduğunu söylüyor arkadaşım. Her bir parça üreticiye gitti kontrol edildi bazı parçalar sıfırı ile değişti ama ben bu bilgisayarın problemleri niye bitmiyor çözemiyorum. Laptop aldım zamanında 3 laptopta problemli çıktı...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bu problemi şuan sürekli yaşıyorum normalde çok olmazdı ama şuan sürekli olarak oluyor.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
kulaklığınız nedir ?

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulaklığınız nedir ?
Hyperx Cloud 3 Wireless ve bluetooth hoparlörüm de var o zamanlar frekans çakışması denilmişti ekstra 5.4 adaptör aldım. Aynı problem orda da mevcuttu

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
fb düşmanı
usb portu nereye bağlı. yakın portlara fazla aygıt takarsan yapabilir

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
usb portu nereye bağlı. yakın portlara fazla aygıt takarsan yapabilir
Kulaklığın aparatı kasanın üstünde takılı bluetooth 5.4 adaptör aynı sırada takılı ve mouse un 2.4 cihazı da aynı sırada takılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
fb düşmanı
Kulaklığın aparatı kasanın üstünde takılı bluetooth 5.4 adaptör aynı sırada takılı ve mouse un 2.4 cihazı da aynı sırada takılı
büyük ihtimalle ondan. kulaklığı taktığın yere başka bir şey takma. güç yetmiyor ondan oluyor

chade

80+ Bronze
mouse, kulaklık gibi güç harcayan cihazları direkt anakarta bağla. kasanın önündeki portlara anca usb bellek falan takarsın. kasadaki portlar anakarttan gelen ek uzatma kablolarıyla oraya taşındığı için birçok cihazı bağladığında muhtemelen cihazların harcadığı toplam gücü kaldıramıyor.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
büyük ihtimalle ondan. kulaklığı taktığın yere başka bir şey takma. güç yetmiyor ondan oluyor
Deniyim bi kral 5.4 bluetooth adaptörü çıkarıp takmıyorum onu arkaya alıyım. Kulaklığı şarj ederken vs çıkarmak zorundayım ama onuda arkaya alıyım. Tek mouse adaptörü kalsın önde çünkü onu sürekli çıkarıp takıyorum laptop ta var bazen laptop içinde onu çıkarıp oraya takıyorum

mouse, kulaklık gibi güç harcayan cihazları direkt anakarta bağla. kasanın önündeki portlara anca usb bellek falan takarsın. kasadaki portlar anakarttan gelen ek uzatma kablolarıyla oraya taşındığı için birçok cihazı bağladığında muhtemelen cihazların harcadığı toplam gücü kaldıramıyor.
Mouse hariç herşeyi arkaya taktım şuan. Mouseda mecbur takıyorum laptopa falan da çıkarıp takıyorum çünkü. Laptop yeni mouse alırsam onuda arkaya taşırım. Bir süre deniyim bakalım bu şekilde pc res atmadım ama muhtemelen bir sıkıntı olmaz

Evet arkaya taktım mouse hariç ve şuan yine aynı robotlaşma gibi ses oldu dizi izliyordum. Slotları değiştirdikten sonra res atmadım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
fb düşmanı
Deniyim bi kral 5.4 bluetooth adaptörü çıkarıp takmıyorum onu arkaya alıyım. Kulaklığı şarj ederken vs çıkarmak zorundayım ama onuda arkaya alıyım. Tek mouse adaptörü kalsın önde çünkü onu sürekli çıkarıp takıyorum laptop ta var bazen laptop içinde onu çıkarıp oraya takıyorum

Mouse hariç herşeyi arkaya taktım şuan. Mouseda mecbur takıyorum laptopa falan da çıkarıp takıyorum çünkü. Laptop yeni mouse alırsam onuda arkaya taşırım. Bir süre deniyim bakalım bu şekilde pc res atmadım ama muhtemelen bir sıkıntı olmaz

Evet arkaya taktım mouse hariç ve şuan yine aynı robotlaşma gibi ses oldu dizi izliyordum. Slotları değiştirdikten sonra res atmadım.
sadece kulaklığı takıp test et. başka bir şey takılı olmasın

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
sadece kulaklığı takıp test et. başka bir şey takılı olmasın
Kulaklık ve bluetooth adaptör takılıydı arkada adaptörü de çıkardım bakalım bir de böyle. Sadece önde mouse takılı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,135
Üyeler
169,080
Son üye
cekmis7997
Top Bottom