Neler Yeni

Bilgisayarda Gelen Robot Sesler Neyden Kaynaklı

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
dostum benim cloud 3 wireless sesleri robotiklestiriyordu ve bir sey dinlemiyorken frekans sesi çıkartıyordu urunu servise gonderdim para iadesi yaptılar sorunun kulaklikta olma ihtimali yuksek.
Yorumun için teşekkürler. Ama dediğim gibi hoparlör kullanırken de böyle oluyordu. O zamanda frekans çakışması dediler veya anakartın bluetooth düşük seviye olduğunu söylediler. Yeni adaptör aldım 5.4 ondan sonra hoparlörde böyle problemler yaşamadım. Adaptöre değilde anakart bluetooth açarsam muhtemelen hoparlörde yine aynı problemi yaşarım. Ama başka bir problem gözükmezse bende senin gibi kulaklığı göndermek zorunda kalırım.
Şimdi amazon ile iletişime geçeceğim. Şuan fiyatı 6k olmuş ben 4100e almıştım. Değişim mi iade mi istemeliyim. Genel bir problem mi bu kulaklıkta. Başka bir kulaklığa mı geçmeliyim?

Son düzenleme:

sdy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
fre
Yorumun için teşekkürler. Ama dediğim gibi hoparlör kullanırken de böyle oluyordu. O zamanda frekans çakışması dediler veya anakartın bluetooth düşük seviye olduğunu söylediler. Yeni adaptör aldım 5.4 ondan sonra hoparlörde böyle problemler yaşamadım. Adaptöre değilde anakart bluetooth açarsam muhtemelen hoparlörde yine aynı problemi yaşarım. Ama başka bir problem gözükmezse bende senin gibi kulaklığı göndermek zorunda kalırım.
Şimdi amazon ile iletişime geçeceğim. Şuan fiyatı 6k olmuş ben 4100e almıştım. Değişim mi iade mi istemeliyim. Genel bir problem mi bu kulaklıkta. Başka bir kulaklığa mı geçmeliyim?
amazon saticisindan aldiysan direkt iade degisim olabiliyor bildigim kadariyla. baska bir saticidan aldiysan aldigin yer servis raporu olmadan iade degisim yapamaz bandrollu jelatinli ve hijyen urunu oldugu icin. ama sorunun kulakliginda olmayabilir bende olan durumu belirtmek istedim sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazon saticisindan aldiysan direkt iade degisim olabiliyor bildigim kadariyla. baska bir saticidan aldiysan aldigin yer servis raporu olmadan iade degisim yapamaz bandrollu jelatinli ve hijyen urunu oldugu icin. ama sorunun kulaklik da olmayabilir bende olan durumu belirtmek istedim sadece
bu arada ben vatandan almistim vatana gonderdim onlar da servise gonderdi servis sorunu onayladi ve direkt bana sormadan iade yapti bilgin olsun

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
amazon saticisindan aldiysan direkt iade degisim olabiliyor bildigim kadariyla. baska bir saticidan aldiysan aldigin yer servis raporu olmadan iade degisim yapamaz bandrollu jelatinli ve hijyen urunu oldugu icin. ama sorunun kulakliginda olmayabilir bende olan durumu belirtmek istedim sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada ben vatandan almistim vatana gonderdim onlar da servise gonderdi servis sorunu onayladi ve direkt bana sormadan iade yapti bilgin olsun
Şuanda bluetooth hoparlör bağladım akşama kadar bunu kullanacağım eğer bunda da robot ses gelirse veya benim sesim arkadaşıma robot şekilde giderse problem kulaklıkta değil demektir. Yapabiliceğim tek test bu olur

• Beğen
Reaksiyonlar: sdy.
Top Bottom