umutakgun17
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- Umut Akgün
Arkadaşlar bilgisayarımı toplayalı 4 hafta oldu topladım ettim biosu windowsu falan herşeyini hallettim. Bütün testleri yaptım furmak ssd testi falan hiç bir sorun yoktu. Son 4-5 gündür bilgisayar kendine restart atmaya başladı ısı değerlerimi kontrol ettim afternurner ile oyunlarda ve ısınmada hiç bir problem yoktu. ekran kartı 50-55 derece işlemcide aynı şekilde ramlarde aynı şekilde. Sonra ramleri çıkarttım silgi ile sildim tekrar taktım, sıvı soğutmayı taktım çıkardım psu bağlantılarımı taktım çıkardım. Yok yok yok yani ssd demi sorun dedim çıksrttım taktım hiç bir şekilde olmadı. Windowsu yeniden kurayım dedim. Iso dosyasıyla kurulma başladım fakat ssdiyi biçimlendirip yan ayrılmış alanlarıda temizlememe rağmen her defasında tekrar başlatmaya başladı. Bilgisayarı bir saat bios ekranında bıraktım kapanma yok. Ama gel gelelim ssdyi seçip ileri dediğimde bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Dene allah dene elim kolum bağlandı 2 gündür şimdide geçtikçe önünden sinir kat sayılarım yükseliyor. Yardımcı olandan şimdiden allah razı olsun
Sistem Özellikleri;
Rtx 2060
R5 3600x
Msı b550 pro vdh wifi
Corsair vergeance 8x2 3200mhz
Ml 240 L sıvı soğutma
A2000 m2 ssd
Samsung 870 evo sata ssd
Dark guardian pro
MWE 650 w Bronz Sertifika
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem Özellikleri;