- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ulaşılabiliyor kolay bir şekilde.format atınca içindeki bilgilere ulaşılabiliyor mu ?
Evet ulaşılabiliyor kolay bir şekilde.format atınca içindeki bilgilere ulaşılabiliyor mu ?
Nasıl ya ben zamanında aile resimlerimizin bulunduğu eski bilgisayarımdaki hdd'yi satmıştım :/Evet ulaşılabiliyor kolay bir şekilde.
Low level format atın. Kurtarılma şansı olmaz. (HDD için)Öncelikle yanlış kategoriye açtıysam affola, imzadaki laptobu ikinci el olarak satıyorum. Zaten format atıp vereceğim fakat format sonrası içindeki verilerin 3. Parti programlar aracılığıyla kolay bir şekilde geri getirebileceğini biliyorum. İçinde çok önemli bilgiler yok fakat yine korkuyorum sonuçta kişisel kullandığım bilgisayar. Bu verilerin geri getirilmemesi için ne yapmalıyım en kolay ve en az uğraştırıcı yoldan önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar dilerim.
En garanti yol arkadaşların dediği gibi HDD’yi çıkarmak.
Onun dışında low level format atabilirsiniz.
Bir de HDD kapasitesini dolduracak kadar yüksek boyutlu dosyalar (4K filmler vs.) atıp atıp silebilirsiniz. Böylece geçmişte kalan silinen dosyalara ulaşmak çok zor hale gelir.
Hocam tamamen kaldırma programları varmış galiba, bildiğiniz ve önerdiğiniz bir program varmı?Low level format atın. Kurtarılma şansı olmaz. (HDD için)
Yanlış bilgi...Öncelikle yanlış kategoriye açtıysam affola, imzadaki laptobu ikinci el olarak satıyorum. Zaten format atıp vereceğim fakat format sonrası içindeki verilerin 3. Parti programlar aracılığıyla kolay bir şekilde geri getirebileceğini biliyorum. İçinde çok önemli bilgiler yok fakat yine korkuyorum sonuçta kişisel kullandığım bilgisayar. Bu verilerin geri getirilmemesi için ne yapmalıyım en kolay ve en az uğraştırıcı yoldan önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar dilerim.
hocam olay o değil ki adam uğraşmak istemediği için vazgeçer örneğin o yüzden o kadar düşmesi gerekir.Hocam bugün bir 500GB HDD'nin taş çatlasın ederi 150 200 liradır. Ki sahibinden.com'a baktım. O kadar bile değil. Taş çatlasın 100 lira düşersiniz fiyattan. SSD değil ya bu hoş.
Hocam biçimlendirirseniz eğer hiçbir veriye ulaşamaz.
Emin misiniz hocam? Recuva programları sayesinde kolay bir şekilde geri getirilebiliyor diye biliyorum ama..Yanlış bilgi...
Hocam emin değilim fakat biçimlendirme yapılınca her şey silinip fabrika çıkışı haline geliyor diye biliyorum.Emin misiniz hocam? Recuva programları sayesinde kolay bir şekilde geri getirilebiliyor diye biliyorum ama..
nasılEvet ulaşılabiliyor kolay bir şekilde.