Ekran kartı ya da psu cw sesi olabilir biraz tiz bir sestirMerhaba bilgisayarımda arada bir elektrik kaçağı gibi ses çıkıyor 1,2 haftadır var arada sırada geliyor. Dışardan baktığımda kasa düzgün çalışıyor, kasayı oynatınca bu ses artıyor. Sizce Sorun Nedir?
Merhaba bilgisayarımda arada bir elektrik kaçağı gibi ses çıkıyor 1,2 haftadır var arada sırada geliyor. Dışardan baktığımda kasa düzgün çalışıyor, kasayı oynatınca bu ses artıyor. Sizce Sorun Nedir?
ilk başlarda bende bu ses nedir diye araştıyordum sonradan çözdüm tüm olayı kulaklıgı takınca rahatsız olmuyorum yük altına girince biraz fazla yükseliyor rahatsız etse de idare ediyorum birisine satarken bundan bahsetmemek her zaman en iyisidir yoksa tonla laf yapar yok böyle yok şöylle.Ekran kartı ya da psu cw sesi olabilir biraz tiz bir sestir
model neydi bu aradaMerhaba bilgisayarımda arada bir elektrik kaçağı gibi ses çıkıyor 1,2 haftadır var arada sırada geliyor. Dışardan baktığımda kasa düzgün çalışıyor, kasayı oynatınca bu ses artıyor. Sizce Sorun Nedir?
ekran kartı veya psu akynaklı olması yüksek ihtimalde ancak kulaklık taktığında rahatsız etmiyorsa sorun yok ediyorsa garantiye göndermelisinMerhaba bilgisayarımda arada bir elektrik kaçağı gibi ses çıkıyor 1,2 haftadır var arada sırada geliyor. Dışardan baktığımda kasa düzgün çalışıyor, kasayı oynatınca bu ses artıyor. Sizce Sorun Nedir?
Ekran kartı gigabyte 4060 ti işlemci i5 12fcoil whine ah şu lanet olasınca ses mallesef bende de var degiştirmekle ugraşmıyorum çunki çok üşenıyorum ayrıca bi zararı yok
ilk başlarda bende bu ses nedir diye araştıyordum sonradan çözdüm tüm olayı kulaklıgı takınca rahatsız olmuyorum yük altına girince biraz fazla yükseliyor rahatsız etse de idare ediyorum birisine satarken bundan bahsetmemek her zaman en iyisidir yoksa tonla laf yapar yok böyle yok şöylle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
model neydi bu arada
Çoğu zaman gelmiyor nadir çok fazla patlama gibi geliyor.ekran kartı veya psu akynaklı olması yüksek ihtimalde ancak kulaklık taktığında rahatsız etmiyorsa sorun yok ediyorsa garantiye göndermelisin
patlama gibi derken birden bire ilk önce cat pat gibi bir ses ardından mı cıızrtı varEkran kartı gigabyte 4060 ti işlemci i5 12f
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu zaman gelmiyor nadir çok fazla patlama gibi geliyor.
çıt çıt tarzı anladım coil whine olmayabilir psunuzun marka modeli nedir acabaİki Elektirik olan kablo birbirine değiyor gibi düşün sesi, dün 1,2 kez oldu daha hiç olmadı.
onu şöyle bulabilirsiniz ama öncelikle kasanızdaki tüm soketleri kontrol edin tam oturmayan bir kablo varsa düzeltin eğer yine çözülmezse tanıdığınız bir arkadaşınız varsa onun psu'su ile test edinBilgisayarı yük altına sokunca geliyor, sorun PSU'dan mı değiştirmelimiyim?
Alalı Yıl olmuş vatana göndersem kontrol ederler mi?onu şöyle bulabilirsiniz ama öncelikle kasanızdaki tüm soketleri kontrol edin tam oturmayan bir kablo varsa düzeltin eğer yine çözülmezse tanıdığınız bir arkadaşınız varsa onun psu'su ile test edin