Neler Yeni

Bilgisayardan Hiç Ses Gelmiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Serhad Kaşıkcı
Bayadır sorunlu olan bilgisayarımı dün bir format flaşı ayarlayıp formatladım ve cihazı kurtardım. Sorunsuzca kurulumunu yapıyordum ve ses sürücüsünü kurduğumda çok yüksek bir dip ses harici ses duyamadığımı fark ettim. Sürücüleri sürekli olarak değiştirdim, farklı sürümler denedim ama aynısı oluyordu. Jaklarda sorun yok ona eminim çünkü bilgisayarım bozulduğu günden beri hiç jaklarla ilgili bir şey yapmadım. Sadece PSU değiştirdim. Şuan bir program yardımıyla sesi telefondan alıyorum ve kulaklığımı telefona takınca biraz gecikmeli olarak da olsa duyuyorum. Jakların anakart ile olan bağlantı kısımlarını da temizledim ama olmuyor. Realtek ses sürücülerini kullanıyorum. Windows'un önerdiği sürücüler kuruluyken dip ses çok alçak olarak duyuluyor. Driver Booster ile güncellediğim sürücülerde de dip ses çok fazla geliyor. Ama herhangi bir şekilde bilgisayardan ses alamıyorum. Ön ve arka jakların ikisi de aynı. Kablolar da düzgün takılmış durumda. Yazılımsal mı yoksa donanımsal mı anlamadım. Acil yardım lazım.

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Driver booster kullamayın. Anakartın resmi sitesinden ses sürücüsünü indirin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Serhad Kaşıkcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun giderici ile bu hatayı aldığımı fark ettim. Var mıdır bir çözümü?
Bir veya daha fazla ses hizmeti çalışmıyor
Sesin düzgün çalışması için hem Windows Audio hem de Windows Audio End Point Builder hizmetlerinin düzgün çalışıyor olması gerekir. Bu hizmetlerden en az biri çalışmıyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Sorun giderici ile bu hatayı aldığımı fark ettim. Var mıdır bir çözümü?
Bir veya daha fazla ses hizmeti çalışmıyor
Sesin düzgün çalışması için hem Windows Audio hem de Windows Audio End Point Builder hizmetlerinin düzgün çalışıyor olması gerekir. Bu hizmetlerden en az biri çalışmıyor.
Arama kısmına "CMD" yazıp uygulamayı "Yönetici Olarak Çalıştır" deyin. Komut sistemine sfc /scannow yazın. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatın. Belki çözer sorununuzu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Serhad Kaşıkcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptım ama yine aynı. Hiç bir etkisi olmadı. Faziksel bir hata da değil çünkü iyice test ettim. Başka parçalarla denedim. Bir türlü çözememek insanı sinir ediyor. Bi çözüm yolu bulurum diye sürekli burayı kontrol ediyorum 😔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,126
Üyeler
167,064
Son üye
swafle
Top Bottom