kasikciserhad
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- Serhad Kaşıkcı
Bayadır sorunlu olan bilgisayarımı dün bir format flaşı ayarlayıp formatladım ve cihazı kurtardım. Sorunsuzca kurulumunu yapıyordum ve ses sürücüsünü kurduğumda çok yüksek bir dip ses harici ses duyamadığımı fark ettim. Sürücüleri sürekli olarak değiştirdim, farklı sürümler denedim ama aynısı oluyordu. Jaklarda sorun yok ona eminim çünkü bilgisayarım bozulduğu günden beri hiç jaklarla ilgili bir şey yapmadım. Sadece PSU değiştirdim. Şuan bir program yardımıyla sesi telefondan alıyorum ve kulaklığımı telefona takınca biraz gecikmeli olarak da olsa duyuyorum. Jakların anakart ile olan bağlantı kısımlarını da temizledim ama olmuyor. Realtek ses sürücülerini kullanıyorum. Windows'un önerdiği sürücüler kuruluyken dip ses çok alçak olarak duyuluyor. Driver Booster ile güncellediğim sürücülerde de dip ses çok fazla geliyor. Ama herhangi bir şekilde bilgisayardan ses alamıyorum. Ön ve arka jakların ikisi de aynı. Kablolar da düzgün takılmış durumda. Yazılımsal mı yoksa donanımsal mı anlamadım. Acil yardım lazım.