Neler Yeni

BİLGİSAYARDAN İPHONE A NASIL AKTARIM YAPABİLİRİM?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aslı
Merhaba,

Bilgisayarımdaki fotoğraflarımı iphone telefonuma nasıl aktarabilirim?

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
İ tunes den aktarabilirsin.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
itunes uygulamasına bağlanıp telefonuzu eşleyebiliyorsunuz icloud uygulaması da vardır belki hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aslı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İ tunes den aktarabilirsin.
i tunes uygulamasını indirdim dosya paylaşma kısmında normalde uygulamaların çıkması lazım ama bende çıkmıyor yukarı da telefon yedekleniyor yazıyor yarım saat 1 bekledim düzelmedi hala başka türlü aktaramaz mıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

itunes uygulamasına bağlanıp telefonuzu eşleyebiliyorsunuz icloud uygulaması da vardır belki hocam
i tunes uygulamasını indirdim dosya paylaşma kısmında normalde uygulamaların çıkması lazım ama bende çıkmıyor yukarı da telefon yedekleniyor yazıyor yarım saat 1 bekledim düzelmedi hala başka türlü aktaramaz mıyım icloud ile nasıl aktarabilirim biliyor musunuz

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
i tunes uygulamasını indirdim dosya paylaşma kısmında normalde uygulamaların çıkması lazım ama bende çıkmıyor yukarı da telefon yedekleniyor yazıyor yarım saat 1 bekledim düzelmedi hala başka türlü aktaramaz mıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

i tunes uygulamasını indirdim dosya paylaşma kısmında normalde uygulamaların çıkması lazım ama bende çıkmıyor yukarı da telefon yedekleniyor yazıyor yarım saat 1 bekledim düzelmedi hala başka türlü aktaramaz mıyım icloud ile nasıl aktarabilirim biliyor musunuz

şunu okuyarak bir dener misiniz? ben aktardım daha önce.

Top Bottom