i tunes uygulamasını indirdim dosya paylaşma kısmında normalde uygulamaların çıkması lazım ama bende çıkmıyor yukarı da telefon yedekleniyor yazıyor yarım saat 1 bekledim düzelmedi hala başka türlü aktaramaz mıyımİ tunes den aktarabilirsin.
i tunes uygulamasını indirdim dosya paylaşma kısmında normalde uygulamaların çıkması lazım ama bende çıkmıyor yukarı da telefon yedekleniyor yazıyor yarım saat 1 bekledim düzelmedi hala başka türlü aktaramaz mıyım icloud ile nasıl aktarabilirim biliyor musunuzitunes uygulamasına bağlanıp telefonuzu eşleyebiliyorsunuz icloud uygulaması da vardır belki hocam
i tunes uygulamasını indirdim dosya paylaşma kısmında normalde uygulamaların çıkması lazım ama bende çıkmıyor yukarı da telefon yedekleniyor yazıyor yarım saat 1 bekledim düzelmedi hala başka türlü aktaramaz mıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
i tunes uygulamasını indirdim dosya paylaşma kısmında normalde uygulamaların çıkması lazım ama bende çıkmıyor yukarı da telefon yedekleniyor yazıyor yarım saat 1 bekledim düzelmedi hala başka türlü aktaramaz mıyım icloud ile nasıl aktarabilirim biliyor musunuz