satıcı amazonmuyduamazondan aldım nasıl goturebilirim
https://support.hp.com/tr-tr/contact burda hesap açıp bakabilirmisinizamazondan aldım nasıl goturebilirim
10 gün kadar oldusatıcı amazonmuydu
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://support.hp.com/tr-tr/contact burda hesap açıp bakabilirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
alalı kaç gün oldu satıxı amazon ise 30 gün olmadıysa iade edebilirsin
siparişlerin3 girip satıcı ve göndericide ne yazıyor onlara bakabilirmisinamazondan aldım nasıl goturebilirim
satıcı ve gönderici kimdi bana bu lazım10 gün kadar oldu
paranı geri alabilirsin bunu yerine asus tuf a15 alınabilir cihazın rtx kaçtı10 gün kadar oldu
smazonu arayabilirsin müşteri hizmetleri yardımcı olur10 gün kadar oldu
hocam denedim ben bulamadım ondan dedimEn baştan yaptığın hata Driver Booster kurmak. Hp'nin driver sitesinden ses driverını indirsen bütün sorun çözülcek. Niye bu kadar uğraştırmışsın adamı. Driver Boosterı komple bilgisayardan sil. Bilgisayarın ürün kodunu internetten arat, hpnin sitesinde driver kısmı var. Ordan indirebilirsin.
ben sorunu bu şekilde çözmüştümEn baştan yaptığın hata Driver Booster kurmak. Hp'nin driver sitesinden ses driverını indirsen bütün sorun çözülcek. Niye bu kadar uğraştırmışsın adamı. Driver Boosterı komple bilgisayardan sil. Bilgisayarın ürün kodunu internetten arat, hpnin sitesinde driver kısmı var. Ordan indirebilirsin.
Kral bilgisayarın tam ürün kodunu yazar mısın buraya ordan bulalım driverları.10 gün kadar oldu
ben konu sahibi değilim @omerkaya konu sahibiKral bilgisayarın tam ürün kodunu yazar mısın buraya ordan bulalım driverları.
kanka iade ettim bile amazondan bosver teşekkür ederim yine de şimdi tekrar hangi laptopu alsam diye bakınacamKral bilgisayarın tam ürün kodunu yazar mısın buraya ordan bulalım driverları.
bütçen nedirkanka iade ettim bile amazondan bosver teşekkür ederim yine de şimdi tekrar hangi laptopu alsam diye bakınacam
ne amaçla kullanıcaksın laptopukanka iade ettim bile amazondan bosver teşekkür ederim yine de şimdi tekrar hangi laptopu alsam diye bakınacam
hocam ben kullandım bir şey olmadıEski ve yanlış sürüm driverları indirmek mavi ekran hatalarına sebep veren şeylerden. Driverbooster tarzı şeyler kullanmayın kullandırtmayın bu da size ders olsun.
Bazen sistemsel hatalar hemen tepki vermez. Dosyalar arası çakışma olduğunda o zaman anlarsın ters giden bişeyler olduğunu.hocam ben kullandım bir şey olmadı