Neler Yeni

bilgisayardan ses gelmiyor

omerkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer kaya
yardım eder misiniz yeni aldıgım hp victus 16 modelimde böyle bi sorunla karşılaştım ne yapmalıyım
IMG_2174.jpeg

yusuf34

80+ Silver

omerkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer kaya

yusuf34

80+ Silver
amazondan aldım nasıl goturebilirim
siparişlerin3 girip satıcı ve göndericide ne yazıyor onlara bakabilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 gün kadar oldu
satıcı ve gönderici kimdi bana bu lazım

10 gün kadar oldu
paranı geri alabilirsin bunu yerine asus tuf a15 alınabilir cihazın rtx kaçtı

10 gün kadar oldu
smazonu arayabilirsin müşteri hizmetleri yardımcı olur

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
En baştan yaptığın hata Driver Booster kurmak. Hp'nin driver sitesinden ses driverını indirsen bütün sorun çözülcek. Niye bu kadar uğraştırmışsın adamı. Driver Boosterı komple bilgisayardan sil. Bilgisayarın ürün kodunu internetten arat, hpnin sitesinde driver kısmı var. Ordan indirebilirsin.

yusuf34

80+ Silver
En baştan yaptığın hata Driver Booster kurmak. Hp'nin driver sitesinden ses driverını indirsen bütün sorun çözülcek. Niye bu kadar uğraştırmışsın adamı. Driver Boosterı komple bilgisayardan sil. Bilgisayarın ürün kodunu internetten arat, hpnin sitesinde driver kısmı var. Ordan indirebilirsin.
hocam denedim ben bulamadım ondan dedim

ben sorunu bu şekilde çözmüştüm

yusuf34

80+ Silver

burakdiA

80+
Eski ve yanlış sürüm driverları indirmek mavi ekran hatalarına sebep veren şeylerden. Driverbooster tarzı şeyler kullanmayın kullandırtmayın bu da size ders olsun.

yusuf34

80+ Silver
Eski ve yanlış sürüm driverları indirmek mavi ekran hatalarına sebep veren şeylerden. Driverbooster tarzı şeyler kullanmayın kullandırtmayın bu da size ders olsun.
hocam ben kullandım bir şey olmadı

burakdiA

80+
hocam ben kullandım bir şey olmadı
Bazen sistemsel hatalar hemen tepki vermez. Dosyalar arası çakışma olduğunda o zaman anlarsın ters giden bişeyler olduğunu.

Top Bottom