- Konu Sahibi Konu Sahibi
buyrunRKill ile tarama yapıp raporu buraya atınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı yok. Malwarebytes'da tarama ayarları nasıl?buyrun
Mesaj otomatik birleştirildi:
buyrun
tüm dosyalar for root kits kapalıSıkıntı yok. Malwarebytes'da tarama ayarları nasıl?
Rootkit'i de açıp tarama yapınız.tüm dosyalar for root kits kapalı
kb çok endişelendim senide yordumSıkıntı yok. Malwarebytes'da tarama ayarları nasıl?
Yok Estağfurullah yorulsam neden cevap yazayım ki? Yardım etmek için buradayız zaten.kb çok endişelendim senide yordum
rootkitle arama yapmıyorYok Estağfurullah yorulsam neden cevap yazayım ki? Yardım etmek için buradayız zaten.
Ben hâlâ sistemde PUP (olası istenmeyen program) olduğunu düşünüyorum. Başlangıç uygulamalarının listesinin tam fotoğrafını atınız.rootkitle arama yapmıyor
buyrunBen hâlâ sistemde PUP (olası istenmeyen program) olduğunu düşünüyorum. Başlangıç uygulamalarının listesinin tam fotoğrafını atınız.
Garip işlemler var aslında. "Denetim masası - programları kaldır" bu kısımda yüklemediğiniz bir program var mı?buyrun
mıcrosoft uygulamalarından şüpeleniyorumGarip işlemler var aslında. "Denetim masası - programları kaldır" bu kısımda yüklemediğiniz bir program var mı?
Çok ilginç. Sıkıntılı bir şek yok burada.mıcrosoft uygulamalarından şüpeleniyorum
virus varmıdır sizce önemli eski fotoğraflar var onları usb ile bir yere yüklersem virüs geçer mi o yüzden format atamıyorumÇok ilginç. Sıkıntılı bir şek yok burada.