Alışkanlık haline getirmediğiniz sürece sorun yok.Arkadaşlar aceleyle birden bilgisayarı fişten çektik açtım baktım bir sıkıntı yok gibi fakat içim rahat olması için yapmam gereken birsey var mi
Sorun olacağını sanmıyorum ama her zaman yapılmaması gereken bir hareket olduğunu düşünüyorumArkadaşlar aceleyle birden bilgisayarı fişten çektik açtım baktım bir sıkıntı yok gibi fakat içim rahat olması için yapmam gereken birsey var mi
Bunu sık yapmadığınız sürece bir şey olmaz ama garanti olmaz diyemeyiz gerektiği kadar az yapınız riski azaltınızArkadaşlar aceleyle birden bilgisayarı fişten çektik açtım baktım bir sıkıntı yok gibi fakat içim rahat olması için yapmam gereken birsey var mi
Bişey olmaz hocam. Çok sık yapmayın yeter kafaya takılacak hatta düşünülecek bir konu değil içiniz rahat olsunArkadaşlar aceleyle birden bilgisayarı fişten çektik açtım baktım bir sıkıntı yok gibi fakat içim rahat olması için yapmam gereken birsey var mi
Arkadaş bir kere yapmış bence bir şey olmaz bir kereden hocamHDD varsa bozulabilir. Fazla kapa aç yapmayın.
Bad sector diye ilerde konu açarsa şaşırmam.Bişey olmaz hocam. Çok sık yapmayın yeter kafaya takılacak hatta düşünülecek bir konu değil içiniz rahat olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş bir kere yapmış bence bir şey olmaz bir kereden hocam