Neler Yeni

Çözüldü✓ LENOVO LOQ bilgisayarım kapandı!!

Senerr

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
panel ısındıkça daha iyi performans verir zaten belli bir ısı dan sonra duruyor.
Aynen benim teorilerimin gerçekliğe dayandığı noktalardan biri bu.

Yani Asus hem diyor ben sana giriş seviyesi oyuncu laptopunda ekran vereceğim ancak sen e spor oynayacaksan zaten monitör almak zorundasın gibi bir şey demiş benim anladığım kadarıyla. Zira o ghosting ile 1. şahıs fps oyunları biraz zahmetli olur ama film dizi izlerken öyle değil tabii ki. Hem laptopunu alıyorsun yanına da Asus monitörünü al diyor yani marka kısaca, bu da Şeytan üçgeni gibi bir durum. Asus laptop aldım eeee ? Sonra takım olsun Asus fare alayım tamam peki ? Sonra ay dur klavye alayım o da Asus olsun, kulaklık alayım o da Asus olsun takım olsun derken marka kazandıkça kazanıyor diyebilirim bu sistemde.
Peki metnimin bu kısmı ile ilgili ne düşünüyorsun ?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Aynen benim teorilerimin gerçekliğe dayandığı noktalardan biri bu.

Peki metnimin bu kısmı ile ilgili ne düşünüyorsun ?
asusus zaten sponsorlarına bile kansızca davranıyor her şeyin asus olacak diye beğenmedim bir marka aslında ama adı duyulmuş bir marka A15 de mesela çok yükselmen gerek ki sana güzel bir panel versin yani 4070 li cihaza 144 hz panel koymak deli işidir ve FHD+ panel 4070 2K için Allahtan 4080 koymuyor o zaman tam dalga konusu olurdu ama mobil 4070 2k da 4060 ile yakın performans alıyor o da işin komik tarafı asus zaten yeni yeni kendini düzeltiyor.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Senerr

80+ Bronze

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ya ben gidip Casper almışım adamın derdine bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hindistan değil Afrika diyeceksin. :kappa:
ama adamlar öyle bir şey veriyolar ki 2k ekran 4060 ve i7 14.nesil fare tuzağı adamın bilgisayarı 3-5 ay sonra cortluyor :kekw:

Senerr

80+ Bronze

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Gülmek istemiyorum, Hayır! Olamaaaz !
baksana adama

opera reklam engelleyicisi ni youtube uyarlayana kadar 1 aylık ücretsiz premium umu aldım :kekw: :kekw:

lenovo nun bizi hindistan tarafına aldığını açıklayınca bizim lenovo forumlarında yalvarış:

Evanescence

80+ Bronze
kesinlikle hindistan bizden daha iyi bir konumda dünya gözünde. biz 3. sınıf deneme tester ülkesiyiz elektronik konusunda. dünyada satılan en ucuz en kalitesiz defolu ürünler bize geldiğini bilmeyen yoktur. bu markaların türkiye müdürleri diyorki kardeşim bana en ucuz fiyattan ürün ver. defolu en ucuz malzeme kullanılan kronik sorunlu bütün ürünleri atma , imha etme , bana ver. Ben Allah korkusu olan müslüman insanım biz halkımıza en yüksek fiyattan satarız geçiririz bunları dert etmeyin siz der ve satarlar..

Senerr

80+ Bronze
baksana adama
Ya bu adam nasıl İngilizce konuşuyor yarım anlıyorum, normalde İngilizce anlarım iyi kötü.

opera reklam engelleyicisi ni youtube uyarlayana kadar 1 aylık ücretsiz premium umu aldım :kekw: :kekw:

lenovo nun bizi hindistan tarafına aldığını açıklayınca bizim lenovo forumlarında yalvarış:
Adamın Gpu'ya anakartına bir şeyler olmuş biz burada gülüyoruz hepsi senin gibi HP çalışanlarının suçu Ruffian çok zalımsın.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ya bu adam nasıl İngilizce konuşuyor yarım anlıyorum, normalde İngilizce anlarım iyi kötü.

Adamın Gpu'ya anakartına bir şeyler olmuş biz burada gülüyoruz hepsi senin gibi HP çalışanlarının suçu Ruffian çok zalımsın.
hocam lenovo bunu tamir etmek zorunda ilgisiz davranırsa cimere tamir etmek zorunda.

ya da satıcı değiştirecek ürünü.

Senerr

80+ Bronze
hocam lenovo bunu tamir etmek zorunda ilgisiz davranırsa cimere tamir etmek zorunda.

ya da satıcı değiştirecek ürünü.
İkisi de olmazsa Ruffian anlık.
Run forest run.jpg

Adanalıyık Allah'ın adamıyık !

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,984
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom