Neler Yeni

Bilgisayarı bir şey kullanıyor

SATVolim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Dnc
Sorun 2 3 gün önce başladı bilgisayar boşta iken donmalar yavaşlamalar olmaya başladı görev yöneticisine girdiğimde-
1652071940499.png

çalışan bir program görünmüyor ama yüksek kullanım var (ram 8GB)

kaanalpay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Kaan Alpay
Görevine son ver deyince tekrar çalışmaya başlıyor mu

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
CPU ve Disk üzerinden en yüksek değeri kullanan programlarda bir şey yoksa Malwarebytes üzerinden falan deneme sürümünü başlatıp bilgisayarını taratmayı dene. Virüs varsa illa ortaya çıkar.

SATVolim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Dnc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CPU ve Disk üzerinden en yüksek değeri kullanan programlarda bir şey yoksa Malwarebytes üzerinden falan deneme sürümünü başlatıp bilgisayarını taratmayı dene. Virüs varsa illa ortaya çıkar.
önce steam kullanıyo gibi görünüyodu sildikten sonra değişen yok kullanım aynı birazdan taratıcam

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Hocam arka planda belki windows güncelleme gelmiştir ve onunla uğraşıyordur diskiniz. Format atabilirsiniz. Çünkü disk kullanıyor. Virüs olabilir.

SATVolim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Dnc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam arka planda belki windows güncelleme gelmiştir ve onunla uğraşıyordur diskiniz. Format atabilirsiniz. Çünkü disk kullanıyor. Virüs olabilir.
güncelleme olduğunu sanmıyorum. Virüsten şüpheleniyorum Malwarebytes ile tam tarama yapıyorum sonuca göre format atıcam artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1652083252094.png

tarama az önce bitti hiçbir şey çıkmadı bir de widgets bu kadar ram yemesi normal mi ve anlamadığım sistem taramadan sonra toparladı gibi ama virüs bulamadı

Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum
güncelleme olduğunu sanmıyorum. Virüsten şüpheleniyorum Malwarebytes ile tam tarama yapıyorum sonuca göre format atıcam artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
tarama az önce bitti hiçbir şey çıkmadı bir de widgets bu kadar ram yemesi normal mi ve anlamadığım sistem taramadan sonra toparladı gibi ama virüs bulamadı
bir kaç uygulama açık 8gb aboooo :D

Ekler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    69.4 KB · Hit: 28
  • Ekran Alıntısı1.JPG
    Ekran Alıntısı1.JPG
    10.6 KB · Hit: 24
Top Bottom