önce steam kullanıyo gibi görünüyodu sildikten sonra değişen yok kullanım aynı birazdan taratıcamCPU ve Disk üzerinden en yüksek değeri kullanan programlarda bir şey yoksa Malwarebytes üzerinden falan deneme sürümünü başlatıp bilgisayarını taratmayı dene. Virüs varsa illa ortaya çıkar.
güncelleme olduğunu sanmıyorum. Virüsten şüpheleniyorum Malwarebytes ile tam tarama yapıyorum sonuca göre format atıcam artık.Hocam arka planda belki windows güncelleme gelmiştir ve onunla uğraşıyordur diskiniz. Format atabilirsiniz. Çünkü disk kullanıyor. Virüs olabilir.
CPU ve Disk üzerinden en yüksek değeri kullanan programlarda bir şey yoksa Malwarebytes üzerinden falan deneme sürümünü başlatıp bilgisayarını taratmayı dene. Virüs varsa illa ortaya çıkar.
bir kaç uygulama açık 8gb aboooogüncelleme olduğunu sanmıyorum. Virüsten şüpheleniyorum Malwarebytes ile tam tarama yapıyorum sonuca göre format atıcam artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
tarama az önce bitti hiçbir şey çıkmadı bir de widgets bu kadar ram yemesi normal mi ve anlamadığım sistem taramadan sonra toparladı gibi ama virüs bulamadı