Neler Yeni

bilgisayarı bir süre kullandıktan sonra sigorta atıyor

venzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
zekvan zeyrek
bilgisayar sanırsam yüke binince sigorta attırıyor. güç kablosunu yeniledim, psunun içini temizledim ama hala sigorta atıyor. anlayamadığım ve beni şüpheye düşüren ise sigortanın hemen atmıyor bir kaç saatlik kullanım sonucu atıyor oluşu. acaba psudan değil de başka bir şeyden mi? yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Barış Okçu
prizi söküp kablo kalınlığına bak. sigorta amper değerine bak ama elektrikçi çağırmanı tavsiye ederim.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Tekin Ayber
Odanın sigortasının akım değeri düşük olabilir veya psu çok ısındığında kaçak akım veriyor olabilir...? Kontrol etmelisin.

seri134

80+
ya kısa devre yapıyor ya da kaçak akım oluşuyor.
bir de pcnin prizinde başka bir yüksek akım çeken cihaz varmı pc gücünü nasıl alıyon tek prizden mi yoksa çoklu priz mi

venzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
zekvan zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya kısa devre yapıyor ya da kaçak akım oluşuyor.
bir de pcnin prizinde başka bir yüksek akım çeken cihaz varmı pc gücünü nasıl alıyon tek prizden mi yoksa çoklu priz mi
monitörüm ve kasam aynı 2'li uzatma kablosundan güç alıyor başka bir cihaz da bağlı değil. 4 yıldır aynı düzende kullanıyorum son 2 gündür durum böyle

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Tekin Ayber
O zaman psu biraz sorunlu olabilir, ısındığında kısa devre olabilir. başka bir psu ile deneme yapabilirsin.

seri134

80+
monitörüm ve kasam aynı 2'li uzatma kablosundan güç alıyor başka bir cihaz da bağlı değil. 4 yıldır aynı düzende kullanıyorum son 2 gündür durum böyle
farklı bir kablo ile deneme yaptın mı? kabloyu ellediğinde çok sıcak mı? ve pc ısı dereceleri normal mi

venzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
zekvan zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farklı bir kablo ile deneme yaptın mı? kabloyu ellediğinde çok sıcak mı? ve pc ısı dereceleri normal mi
0 kablo satın aldım kabloda bir sıcaklık yok gpu ve cpu sıcaklıkları da gayet normal hatta soğuk bile denebilir psunun olduğu bölgeyi kasanın üstünden ellediğimde de sıcaklık yok

Top Bottom