Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarı en güvenli kapatma yolu nedir

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Arkadaşlar ilk masaüstü bilgisayarım olduğu için bilgim yok masaüstünden kapatıyorum akım korumalı prizdeki tuşu kapatmalı mıyım ne yapmalıyım tavsiyelerinize açığım bilgisayarıma bişey lsun istemiyorum

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Windows üzerinden kapattıktan sonra fişi çek aklında sorun kalmasın. Elektrik geldi gitti yüksek voltaj geldi falan falan bütün sıkıntılardan kurtarır.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows üzerinden kapattıktan sonra fişi çek aklında sorun kalmasın. Elektrik geldi gitti yüksek voltaj geldi falan falan bütün sıkıntılardan kurtarır.
hocam prizi kapatsam fişi çekmek yerine sıkıntı mı çıkar fişi tekrar açınca

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
hocam prizi kapatsam fişi çekmek yerine sıkıntı mı çıkar fişi tekrar açınca
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de en güvenlisi hangisi diyorsanız fişi çıkartmak. O kadar kafaya da takmayın ben fişi 1 senedir nadir çıkartmışlığım var. Bilgisayarı kapatırım arkasındaki şalteri kapatırım o kadar. 2 senedir kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Baran Kut
İki türlü de problem olmaz. Fişi de çıkarabilirsin, şalteri de kapatabilirsin. Prizi de kapatabilirsin.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
İki türlü de problem olmaz. Fişi de çıkarabilirsin, şalteri de kapatabilirsin. Prizi de kapatabilirsin.
eyvallah hocam prizi kapatıcam bundan sonra yağmur şimşekli günlerdede garanti olsun diye fişi çıkarırım

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
hocam iş bi süre sonra alt f4'e basıp o an hangisi gelirse enter'a basarak uyumaya dönüyor o yüzden çok düşünmeyin yaşadığınız yerde elektrik kesintileri çok olmuyorsa kapatıp geçin

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
hocam iş bi süre sonra alt f4'e basıp o an hangisi gelirse enter'a basarak uyumaya dönüyor o yüzden çok düşünmeyin yaşadığınız yerde elektrik kesintileri çok olmuyorsa kapatıp geçin
yok hocam olmuyor sadece şimşekli günlerde fişi çekicem noormaldede prizi kapatmaya özen göstericem teşekkürler yanıtlarınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,377
Üyeler
164,658
Son üye
OnlyParvis
Top Bottom