İCarL
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 236
- İsim
- Metehan Özel
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.
dükkana geldim PC Yi açtım her şey normal hemen chrome girdim yt den müzik açtım sonra GeForce dan cs ye girdim yalnızca bu saatlerde kaç kişi sırada diye bakıp çıkıcaktım ardından bakamadan kapattım. Sonra chrome yanıt vermedi kapatmaya çalıştım hiçbirşey olmadı, PC nin şarjı çektim çektiğim anda kapanıyo zaten batarya sorunlu ardından açtım kullanıcı adı şifre her şey normal ama birden Windows hazırlanıyor yazısı gördüm. Hayatımda böyle birşeyi ilk kez gördüğümden dolayı pek umursamadım güçten çektim kapandı tekrar açtım sonra yine aynı, hemen iş telefonundan internete yazdım ama bi sonuç alamadım ve hemen buraya yazma gereği duydum. Bakın içinde çok önemli veriler vardı eğerkin o veriler giderse babam hiç abartmıyorum içimden geçer boğazımı keser, yardımınıza ihtiyacım var!
Direkt böyle açıldı önüme.
Şu anda fişi çektim korku dolu anlarla bekliyorum babam dükkanda aşşağı katta eğerkin yukarı çıkarsa yazacak zamanım olmayabilir hakkınızı helal edin. (Geri yükleme noktası oluşturdum dün nasıl geri döndürcem acil söylermisiniz.)
Direkt böyle açıldı önüme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu anda fişi çektim korku dolu anlarla bekliyorum babam dükkanda aşşağı katta eğerkin yukarı çıkarsa yazacak zamanım olmayabilir hakkınızı helal edin. (Geri yükleme noktası oluşturdum dün nasıl geri döndürcem acil söylermisiniz.)