Windows 11 güncellemesi geldi onu güncelledim sonra oyuna girmez oldum oyunu sildim tekrar yükledim ama yine olmadı.bilgisayarı neye güncelledin ? Ne yaptın bizden tahmin etmemizi mi istiyon ? Güncelleştirmeleri kaldır demekten başka bir şey diyemez şuan kimse verdiğin bilgilere göre. Böyle konu açılmaz
Tamamda kardeşim sürümü neydi ? 24h2 mi güncelledin 23h2 mi kodu ne. Güncelleştirme geçmişinden baksana.
Agacım yemin ediyorum taksit taksit cevap veriyosun ya KB5044384 sürümünü kurduysan güncelleştirmeleri kaldırdan kaldır. bende fazla hata aldım onunla. Ayrıca 24h2 sürümü daha oturmamış 23h2 dönebiliyorsan dön.
Teşekkürler cevaplar için kusura bakma pek anlamıyorumAgacım yemin ediyorum taksit taksit cevap veriyosun ya KB5044384 sürümünü kurduysan güncelleştirmeleri kaldırdan kaldır. bende fazla hata aldım onunla. Ayrıca 24h2 sürümü daha oturmamış 23h2 dönebiliyorsan dön.
Önemli değil daha yeni çıktığı için sorunlu klasik windows. İleriki güncelleştirmelerde sorun çözülecektir. kaldırma işlemini yap bakalım güncelleme yaptıysan ben yazdığım sürümde çok hata alıyordum.Teşekkürler cevaplar için kusura bakma pek anlamıyorum