Neler Yeni

Bilgisayarı ıslak bez ile temizledim ve görüntü gelmiyor

gokhan59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökhan
Arkadaşlar ekran kartını ve anakartı ıslak bez ile sildim. Şimdi tüm bileşenler çalıştığı halde ekrana görüntü gelmiyor onboard takıyorum yine görüntü yok ben komple bilgisayarı yaktım mı acaba ?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Arkadaşlar ekran kartını ve anakartı ıslak bez ile sildim. Şimdi tüm bileşenler çalıştığı halde ekrana görüntü gelmiyor onboard takıyorum yine görüntü yok ben komple bilgisayarı yaktım mı acaba ?
Islak derken su yoksa kolanya mi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Orkun
Hocam ıslak bez ile silmen hata olmuş. Elektronik bir eşyaya nemli bir bez bile sürmemen gerek. Ya hava ile temizleyeceksin ya da fırça ile.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Geçmiş olsun. Nemli olması nedeni ile bozuldu muhtemelen.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Kolanya ise bir ihtimal ucar gider fakat su ise bir ihtimal yok gibi eger is parcalara degdi ise

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Dostum, bildiğimiz suyla ıslatılmış bir bezle mi sildin parçaları?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Seni ıslak bezle silmeyi düşündüren şey nedir?

gokhan59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tozlar çok yapışmış çıkmıyor diye bezi ıslatıp öyle sildim parçaların bu kadar hassas olduğunu bilmiyordum şimdi ne olmuş olabilir ve tamir edilebilir mi ? (Tüm parçalar çalışıyor aslında)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tozlar çok yapışmış çıkmıyor diye bezi ıslatıp öyle sildim parçaların bu kadar hassas olduğunu bilmiyordum şimdi ne olmuş olabilir ve tamir edilebilir mi ? (Tüm parçalar çalışıyor aslında)
Tamamen kuruttuğun sürece zarar gelmeyebilir ama nemli iken çalıştırdıysan zarar vermiş olabilirsin muhtemelen bilemiyorum. Konuya hakim kişiler varsa yardımcı olur.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,343
İsim
Ahmet Sevinç
ben bayapı ekran kartını ıslak mendille sildim backplate varsa sorun yok yoksa dikkatlice temizlemen lazımdı ben hep öyle kullandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,576
Üyeler
159,177
Son üye
mfc3090
Top Bottom