alex jensen
80+ Silver
hocam banyoda yıkasaydın öyle olmamış
Bilmiyordum hata yaptım komikliğini başka yerde yap.hocam banyoda yıkasaydın öyle olmamış
Ekran kartını komple sökücem içine bakıcam zaten çalışmıyor bozarsam da komple gitsin yapacak bir şey yok.Allah bilir neresine ufak bir su geldi, buradan tahmin yürütmek imkansız açıkçası.
Arkadaşının PC si varsa git yanına parçaları tek tek kontrol et şanslı isen anakarti bozmussundurArkadaşlar ekran kartını ve anakartı ıslak bez ile sildim. Şimdi tüm bileşenler çalıştığı halde ekrana görüntü gelmiyor onboard takıyorum yine görüntü yok ben komple bilgisayarı yaktım mı acaba ?
Bezi ıslatıp iyice sıktım su damlamıyordu.Öncelikle, bezinizden damla damla su akıyor muydu? Yoksa sadece nemli miydi? Buna göre parçalara damlayıp damlamayacağı hakkında fikir verilebilir
Tamam kankaArkadaşının PC si varsa git yanına parçaları tek tek kontrol et şanslı isen anakarti bozmussundur
Bu güç kablosunu çıkarıp power tuşuna basma işlemini mi diyorsun ? Onu yaptım basılı tutunca bilgisayar 1 saniyeliğine açılıp kapanıyor.Veya statik ise paçayı kurtarırsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Statik varmı diye baksana
Öyle bir şey yapma belki sorun ekran kartında değil anakartda dır durduk yerde ekran kartinida bozmaEkran kartını komple sökücem içine bakıcam zaten çalışmıyor bozarsam da komple gitsin yapacak bir şey yok.
Nasıl psu çıkık ken PC mi açılıyorBu güç kablosunu çıkarıp power tuşuna basma işlemini mi diyorsun ? Onu yaptım basılı tutunca bilgisayar 1 saniyeliğine açılıp kapanıyor.
Evet psı kapatıyorum güç kablosunu çekiyorum sonra power tuşuna uzun basınca 0.5 saniye kadar pc’ye hızlıca elektrik geliyorNasıl psu çıkık ken PC mi açılıyor