Neler Yeni

BİLGİSAYARI KAÇA SATABİLİRİM

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,761
İsim
Oğuz Oğuz
Fortnite düşük ayarlarda oynuyorum bekleme alanında ve atlarken kasıyor canımı çok sıkıyor servise girmişti yine aynı ne yapmam laIm
Oyun içinde highda 50 fps alıyor hocam.
Atlarken anlık kasabilir ama sonra geçmesi lazım.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yunus Emre Kaplan
Oyun içinde highda 50 fps alıyor hocam.
Atlarken anlık kasabilir ama sonra geçmesi lazım.
Sence ne yapmam lazım tekrar mı gitsin servise değişim yapmazlar mı parçalarda sıkıntı yok dediler bekleme alanın da ve atlarken indikten sonra da bir kaç saye kasıyor

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,761
İsim
Oğuz Oğuz
Sence ne yapmam lazım tekrar mı gitsin servise değişim yapmazlar mı parçalarda sıkıntı yok dediler bekleme alanın da ve atlarken indikten sonra da bir kaç saye kasıyor
Otobüsten atladıktan sonra 4-5 saniye bende de kasıyor. O normal.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yunus Emre Kaplan

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,761
İsim
Oğuz Oğuz
Benim sisteme benzeyen biri hiç sorun yok diyor ama bu hep böyle devam mı edecek
Valla hocam tek sebebi olmaz genelde.
Karttan olur, hdd’den olur, sürücüden olur.
Garantiden bir şey olmadı ise fortnite ingilizce forumlarında yardım isteyebilirsiniz.
Binlerce oynayan moderatör arkadaşlar falan

Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim sisteme benzeyen biri hiç sorun yok diyor ama bu hep böyle devam mı edecek

Düzelmez mi sistemi yapamazlar mı veya iade olur mu
Oyunda 4-5 saniye kasıyor diye aide alacaklarını zannetmiyorum. Hani hiç oyunu açmasa okeyde.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Süleyman Yıldırım
Alıntıyı görüntüle
KLAVYE MOUSE her şey DAHİL
Monitör : MSI g24c4 144hz
İşlemci : Intel Core i3 10105F
Anakart : Biostar H410MH S2
Ekran kartı : Inno3D GeForce GTX 1650 Twin x2 OC
Ram : GSkill 16GB (2x8) 3000MHz DDR4 CL16
SSD : Crucial P2 500GB SSD m.2
Kasa : GameGaraj Pollux Mesh 650W
Sistemi 31 Aralık 2021 de aldım satsam ne kadar eder
Satacaksan biraz bekle çip krizi var ekran kartı stokları az yenilenicek pahalanır 4-5 aya vaktin yoksa bu şekil ederi pc yi 7.5k sayarsak diğer ekipmanlarla 8.5-9k arası

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yunus Emre Kaplan
Satacaksan biraz bekle çip krizi var ekran kartı stokları az yenilenicek pahalanır 4-5 aya vaktin yoksa bu şekil ederi pc yi 7.5k sayarsak diğer ekipmanlarla 8.5-9k arası
YouTube de i3 10105f GTX q650 oyun testi yazıyorum son bir aydaki videolara bakıyorum hiç sorun yok orada Steam pubg daha akıcı yemin ederim ne yapmam lazım lütfen söyle teknik servise tekrar mı gitsin ama parçalar da sıkıntı yok dediler format atıp geri yolladılar

Atyxah

80+ Silver
Hocam satmaya mı çalışıyorsunuz yoksa sorun mu var anlamadım ancak beklerseniz yine her şey uçar bence bekleyin 8-9 dan gidebilir 4-5 ay sonraya felan ama yine de belirteyim ytd

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Süleyman Yıldırım
YouTube de i3 10105f GTX q650 oyun testi yazıyorum son bir aydaki videolara bakıyorum hiç sorun yok orada Steam PUBG daha akıcı yemin ederim ne yapmam lazım lütfen söyle teknik servise tekrar mı gitsin ama parçalar da sıkıntı yok dediler format atıp geri yolladılar
Pcyi görmeden yorum yapamam ki ısı değerlerine baktın mı

Hocam satmaya mı çalışıyorsunuz yoksa sorun mu var anlamadım ancak beklerseniz yine her şey uçar bence bekleyin 8-9 dan gidebilir 4-5 ay sonraya felan ama yine de belirteyim ytd
Stoklar eriyor ztn şuan giriş seviyesi oyun ekran kartları uçmuş durumda baktım yabancı forumlarda aynısını diyorlar çip krizi 2023e kadar sürecek dediğin gibi beklemesi daha mantıklı

YouTube de i3 10105f GTX q650 oyun testi yazıyorum son bir aydaki videolara bakıyorum hiç sorun yok orada Steam PUBG daha akıcı yemin ederim ne yapmam lazım lütfen söyle teknik servise tekrar mı gitsin ama parçalar da sıkıntı yok dediler format atıp geri yolladılar
Ürünlerinde sorun yoksa servis bişey bulamaz geri yollar servise yollamak doğru Bir seçim olmaz

Top Bottom