Neler Yeni

Mavi Ekran Bilgisayarı Kapatınca mavi ekran hatası aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrecan Gengeç
Öncelikle iyi günler sevgili donanım arşivi kullancıları 15.08.2023 tarihinde bilgisayarımla uğraşırken mavi ekran hatası aldım ve umursamadım 18.08.2023 tarihinde 3 gün sonra tekrar mavi ekran hatası aldım ve bunun nedenini sormak ve öğrenmek istedim pek mavi ekran veya hatalardan anlayan biri değilim.

özellikler aşağıdaki gibidir geçici bir sistemdir.
Anakart: MSI B75MA-E31 Intel B75 soket 1155 DDR3 1600MHz(O.C.) Hdmı&vga anakart.
RAM: Kingston 2 GB DDR3 1600MHz 2+2+2+2:8
Ekran kartı: GeForce GTX 750 Ti 2 GB OC Edition.
SSD: James Donkey JD240 le SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD

hatanın linki

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Tan
Mavi ekran sırasında bir kod çıkıyor o kod hatanın kaynağını belirtir o koda ihtiyacımız var dostum bir daha olursa kodu en azından birkaç harfini sayısını aklında tutmaya çalış

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrecan Gengeç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saniyelik süren bir olay bakma şansım olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mavi ekran sırasında bir kod çıkıyor o kod hatanın kaynağını belirtir o koda ihtiyacımız var dostum bir daha olursa kodu en azından birkaç harfini sayısını aklında tutmaya çalış
Çok uzun süren bir hata değil belki 1 yada 2 saniye sürüp bilgisayarı yeniden başlatıyor ben hata koduna bakmayı denedim fakat çok hızlı atlıyor mavi ekranı.

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Tan
Saniyelik süren bir olay bakma şansım olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok uzun süren bir hata değil belki 1 yada 2 saniye sürüp bilgisayarı yeniden başlatıyor ben hata koduna bakmayı denedim fakat çok hızlı atlıyor mavi ekranı.
Yüklediğin dosya nedir tam olarak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrecan Gengeç
Yüklediğin dosya nedir tam olarak?
Yüklediğim dosya minidump dosyasıdır mavi ekran hatası olduktan sonra windows klasörünün içindde buldum mavi ekranla alakalı bakmak isterseniz diye linkini attım.

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Tan
Yüklediğim dosya minidump dosyasıdır mavi ekran hatası olduktan sonra windows klasörünün içindde buldum mavi ekranla alakalı bakmak isterseniz diye linkini attım.
Ekran görüntüsü olarak buraya ekleyebilir misin bir de windows olay görüntüleyicisini dener misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrecan Gengeç
Soldaki 2si minidump yani mavi ekran sağ taraftaki olay günlüğünün ekran görüntüsü.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (14).png
    Ekran Görüntüsü (14).png
    111.5 KB · Hit: 39
  • Ekran Görüntüsü (15).png
    Ekran Görüntüsü (15).png
    126.6 KB · Hit: 38
  • Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    123.2 KB · Hit: 33
Top Bottom