bende pl 9263 var mecbur yapıyorum daha sonra yeni psu alcam , onda da yapsam bişi olur muEğer psu kaliteli ise yapmayın fakat civarda çok elektrik kesiliyor ise yapabilirsiniz.
Abdullah Hacıgül'ün dediğine göre, sürekli psu ya akım verip sonra sürekli geri çekmek sistemi bile pert edebilirmiş.bende pl 9263 var mecbur yapıyorum daha sonra yeni psu alcam , onda da yapsam bişi olur mu
sabah açıyorum pc gece 3 te falan kaparken kapıyom 2 kere gündeAbdullah Hacıgül'ün dediğine göre, sürekli psu ya akım verip sonra sürekli geri çekmek sistemi bile pert edebilirmiş.
Benim görüşüm, psu size güven vermiyor ise yapın. Daha güvenli olur en azından.
2 kere kapatmayın bence. Sadece uyumadan önce kapamanız yeterli gibi.sabah açıyorum pc gece 3 te falan kaparken kapıyom 2 kere günde
benim arkadaşım alt+f4 atıyo tam olarak kapanmadan psu yu kapatıyor baya uzun bir suredir psuda kaliteli sertifikalı değil ama bu demek değildir zarar vermez o konu hakkında bişey diyemem ama dediğim gibi arkadaşım bayadır yapıyor çalışıyor onun psusu ve nerden baksan 7/10 yıl arası bi sistemi var.Bilgisayarı kapattıktan sonra psuyu kapatmak sisteme zarar verirmi
öyle yapıyprum gün içinde kapamıyom sabah uyandığımda açıyorum gece kapıyorum uyurken2 kere kapatmayın bence. Sadece uyumadan önce kapamanız yeterli gibi.
sürekli fişte mi durmalı yani psu ben 3 4 saat bakmıcaksam fısı cekıyorumAbdullah Hacıgül'ün dediğine göre, sürekli psu ya akım verip sonra sürekli geri çekmek sistemi bile pert edebilirmiş.
Benim görüşüm, psu size güven vermiyor ise yapın. Daha güvenli olur en azından.