bilgisayar açılırken sorunum yok fakat biraz kullandıktan sonra tarayıcıda 2 3 sekme açtıktan sonra mouse donup sinyal yok diyor arada sıra masaüstü geldikten sonra sinyal yok hatası alıyorum yardımcı olabilirmisiniz
bios sıfırlamayı dene.bilgisayar açılırken sorunum yok fakat biraz kullandıktan sonra tarayıcıda 2 3 sekme açtıktan sonra mouse donup sinyal yok diyor arada sıra masaüstü geldikten sonra sinyal yok hatası alıyorum yardımcı olabilirmisiniz
O nasıl oluyor ?bios sıfırlamayı dene.
bilgisayar açılırken f2 ye bas sürekli bios açılacak. default settings e bas ayarlar sıfırlanacak ve f10 a basıp kaydet. farklı anakartlarda farklı tuşa basman gerekeblilir msi için delete ye basakcaksın.O nasıl oluyor ?
Tamam teşekkürler denicembilgisayar açılırken f2 ye bas sürekli bios açılacak. default settings e bas ayarlar sıfırlanacak ve f10 a basıp kaydet. farklı anakartlarda farklı tuşa basman gerekeblilir msi için delete ye basakcaksın.
dönüştürücü kullanıyormusun ?bilgisayar açılırken sorunum yok fakat biraz kullandıktan sonra tarayıcıda 2 3 sekme açtıktan sonra mouse donup sinyal yok diyor arada sıra masaüstü geldikten sonra sinyal yok hatası alıyorum yardımcı olabilirmisiniz
evet monitörüm vgadönüştürücü kullanıyormusun ?
muhtemelen dönüştürücü kaynaklı bendede benzer bir sorun vardı bilgisayarı televizyona bğalayıp dene birde aynısı olursa ekran kartı sıkıntılıdır olmassada dönüştürücü yada monitörde vardır bir şeyevet monitörüm vga