Neler Yeni

BİLGİSAYARI KURDUM NE YAPMAM LAZIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
berk poyraz
sistemim geldi ekran kartini takarak baslattim ve freedos degil windows acildi direkt ama guncellemeler ne alemde bilmiyorum
3060ti - ryzen 5 5600 - b550m-k asus prime - 16 gb vengeance corsair ram 3200mhz

Aaahmt

80+ Silver
direkt 11 yukseltsem olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

16.999 fiyatina aldim gecen gun itopyadan
Hocam bu sistemi aldıktan sonraki süreç hakkında son bilgilerinizi buraya yazabilir misiniz? Ben de buna benzer bi sistem almayı düşünüyorum ama sadece bilgisayarı açmayı biliyorum Windows, bios falan hiçbir bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
berk poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu sistemi aldıktan sonraki süreç hakkında son bilgilerinizi buraya yazabilir misiniz? Ben de buna benzer bi sistem almayı düşünüyorum ama sadece bilgisayarı açmayı biliyorum Windows, bios falan hiçbir bilgim yok
inan senden hicbir farkim yok ve zerre biostan anlamam ama direkt hazir geldi ekran kartini taktim ve baslattim bilgisayari devamini buraya soruyorum iste

Aaahmt

80+ Silver
inan senden hicbir farkim yok ve zerre biostan anlamam ama direkt hazir geldi ekran kartini taktim ve baslattim bilgisayari devamini buraya soruyorum iste
Anladım hocam kendi halime gülüyordum sizin halinize güleyim 😀. Umarım bir an önce kurup güle güle oynarsınız hayırlı uğurlu olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
berk poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam kendi halime gülüyordum sizin halinize güleyim 😀. Umarım bir an önce kurup güle güle oynarsınız hayırlı uğurlu olsun
11 e yukseltiyorum 0 dan temiz kurulum yapsin bakalim, sag ol dostum darisi basina artik

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Sıcaklık testleri yaptığın da bilgilendirir misin?işlemci ekran kartı, kasanın hava akışı vs.

Aaahmt

80+ Silver
sistemim geldi ekran kartini takarak baslattim ve freedos degil windows acildi direkt ama guncellemeler ne alemde bilmiyorum
3060ti - ryzen 5 5600 - b550m-k asus prime - 16 gb vengeance corsair ram 3200mhz

Hocam bu video da işinizi görebilir, kolaylaştırır en azından

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,746
İsim
Lokman Doğan
Hayırlı olsun driverler kurulu değilse indir

Top Bottom