Bilgisayarı Satıp Espresso Makinesi Alıyım Mı?

Senin yazdığın şeyde bilgisayarsız kalmışım gibi bir senaryo vardı o yüzden dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani bana da saçma geliyor ama içimdeki heves istek
1 ay sonra açacağın konu şu olur;
Googleda sık sık drop giriyor yardımcı olur musunuz?
Laptopa nasıl yükseltmeler yapabilirim?
Laptop YouTubeda donuyor
En sonda şu gelir
Bu laptopu kaça satabilirim ?
Bu espresso makinesini kaça satabilirim?

değmez hocam pc satmaya elbet lazım olur

Sen hala kendini niye tanıyamadın ? Farkındasın heveslerinin max 3/4 ay sürdüğünün. Hep farklı bir konuya atlayıp onu araştırıyorsun full ve sonra sıkılıyorsun. Eskiden kahve pahalı vs vs diyen adamdın şimdi kaç yüz kahvelik parayı makineye vericeksin.

Yapma be dostum. Gerçekten değmez. Kahve bu kadar şart değil. Küçük aparatlarla da iş görülür.

Bu bilgisayarı sattığın zaman pişman olursun benden söylemesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Babana bilgi düşme. Elinden alır paranı.
Kafayı kahveyle bozmuş delinin teki boş ver kanka :D

Kafayı kahveyle bozmuş delinin teki boş ver kanka :D
Herkesin zevk aldığı farklı varlıklar olabilir. Ben bilgisayarlardan ve otomobillerden zevk alıyorum mesela. Bilgisayar mühendisi ve otomobil mühendisi olmayı çok isterdim. Bu ikisi için her şeyimi verebilirim. Bu senin için veya bir başkası için aynı olmak zorunda değil. Mesela bana bilgisayarsız mı kalmak isterdin yoksa arkadaşsız mı diye sorsalardı, benim cevabım arkadaşsız kalmak olurdu. Düşünsene arkadaş demek insanın ikinci ailesi demek. Tabii gerçek arkadaşlıklar. Ama ben bunun yerine bilgisayarı tercih ediyorum.

Caner de aynı şekilde kahveye bağlanmış. En büyük hobisi. Belki de tek zevk aldığı varlık. Buna kimse karışamaz. Kimsenin karışmaya hakkı yok. Nasıl ki LGBT denen saçmalığı savunanlar veya umursamayanlar var, aynı şekilde zevkler tartışılmaz.

Herkesin zevk aldığı farklı varlıklar olabilir. Ben bilgisayarlardan ve otomobillerden zevk alıyorum mesela. Bilgisayar mühendisi ve otomobil mühendisi olmayı çok isterdim. Bu ikisi için her şeyimi verebilirim. Bu senin için veya bir başkası için aynı olmak zorunda değil. Mesela bana bilgisayarsız mı kalmak isterdin yoksa arkadaşsız mı diye sorsalardı, benim cevabım arkadaşsız kalmak olurdu. Düşünsene arkadaş demek insanın ikinci ailesi demek. Tabii gerçek arkadaşlıklar. Ama ben bunun yerine bilgisayarı tercih ediyorum.

Caner de aynı şekilde kahveye bağlanmış. En büyük hobisi. Belki de tek zevk aldığı varlık. Buna kimse karışamaz. Kimsenin karışmaya hakkı yok. Nasıl ki LGBT denen saçmalığı savunanlar veya umursamayanlar var, aynı şekilde zevkler tartışılmaz.
2.5 ay sonra farkli bir seye baglanicak olay o reis ya. Bir seyi sevdiginde @Alexa fazla ustune gidip abartiyor bence.

Geri