Neler Yeni

Bilgisayarı şimdi almak mı yoksa 3 ay tatili beklemek mi mantıklı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamit Demir
Beyler şimdi ilk dönem bitti öğrencilere hediyeler falan filan derken gene bilgisayar fiyatları biraz arttı fark ettiyseniz. Yaza doğru insanlar tatil falan yaptığı için fiyatlar düşer mi yoksa artar mı ? Çünkü ben klavye dışında hiç bir şey almadım. Bu konudaki görüşleriniz neler? Doların artma payı da var...

CharlesPolat

80+ Bronze
Beyler şimdi ilk dönem bitti öğrencilere hediyeler falan filan derken gene bilgisayar fiyatları biraz arttı fark ettiyseniz. Yaza doğru insanlar tatil falan yaptığı için fiyatlar düşer mi yoksa artar mı ? Çünkü ben klavye dışında hiç bir şey almadım. Bu konudaki görüşleriniz neler? Doların artma payı da var...
Her türlü artar hocam orda da 3 ay tatili diye olur yine

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
...
deneyimlerime gore soyluyorum bu ulkede cok zor, ben ne almak istediysem hep sona dogru beklettim belki fiyati duser diye sonuc kocaman bir 0 :C bence artar o yuzden, dusecek olsa bile dusuk bir ihtimal gibi gorunuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
...
Alın gitsin. O fiyatın düştüğünü görmek, 3 ay gibi bir süre için çok zor gibi gözüküyor. İçinizde kalmasın.

Top Bottom