Deadpool 80+ Bronze Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 1,070 Dahası Reaksiyon skoru 314 İsim Adil Canbulat 22 Ağustos 2022 #1 bağlantılarım doğru diye düşünüyorum niye ses gelmiyor artık ?
LocutuS 80+ Bronze Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 677 Dahası Reaksiyon skoru 220 İsim Ahmet Ahıskalı 22 Ağustos 2022 #2 Deadpool yazmış: bağlantılarım doğru diye düşünüyorum niye ses gelmiyor artık ? Devamı için tıklayın... Ses gelmiyor demenizden çalışmadığını anlıyorum. Güç kablolarının bağlantısı doğru mu?
Deadpool yazmış: bağlantılarım doğru diye düşünüyorum niye ses gelmiyor artık ? Devamı için tıklayın... Ses gelmiyor demenizden çalışmadığını anlıyorum. Güç kablolarının bağlantısı doğru mu?
Deadpool 80+ Bronze Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 1,070 Dahası Reaksiyon skoru 314 İsim Adil Canbulat 22 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Marsil yazmış: Ses gelmiyor demenizden çalışmadığını anlıyorum. Güç kablolarının bağlantısı doğru mu? Devamı için tıklayın... Deadpool yazmış: bağlantılarım doğru diye düşünüyorum niye ses gelmiyor artık ? Devamı için tıklayın... çözdüm kablo çıkmış
Marsil yazmış: Ses gelmiyor demenizden çalışmadığını anlıyorum. Güç kablolarının bağlantısı doğru mu? Devamı için tıklayın... Deadpool yazmış: bağlantılarım doğru diye düşünüyorum niye ses gelmiyor artık ? Devamı için tıklayın... çözdüm kablo çıkmış
YasinAcarK 80+ Bronze Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 800 Dahası Reaksiyon skoru 371 İsim Yasin Acar 22 Ağustos 2022 #4 Deadpool yazmış: çözdüm kablo çıkmış Devamı için tıklayın... çözüldü olarak işaretlersin o zaman