Bilgisayarım 20 Gündür Açık mı?

Huseyinatik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
407
Arkadaşlar bu süre neden bu şekilde gösteriyor? Anladığım kadarıyla demek ki bilgisayar kapalı olduğu zaman bile CPU güç çekiyor. Bunun böyle olması normal midir? Elektrik faturasının fazla gelme sebebi bundan kaynaklı olabilir mi?
Ekran Alıntısı.PNG

pc yi kapatınca tamamıyla kapanmış olmuyor diye biliyorum daha hızlı açılması için. PC yi kapatınca psu yu kapatıp veya shift e basılı tutup windowstan kapatırsanız pc komple kapanır

Ya genel toplam'dır. ( Pc'yi yeni aldığını düşünerekten söylüyorum. )
Ya da prize takılı bıraktığın için ve az da olsa güç hazırda beklediği için açık olarak algılayıp süreye dahil ediyordur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu süre neden bu şekilde gösteriyor? Anladığım kadarıyla demek ki bilgisayar kapalı olduğu zaman bile CPU güç çekiyor. Bunun böyle olması normal midir? Elektrik faturasının fazla gelme sebebi bundan kaynaklı olabilir mi?
Pc genelde tamamen kapanmaz, shifte basılı tutarken kapatman lazım

Ya genel toplam'dır. ( Pc'nizi yeni aldığını düşünerekten söylüyorum. )
Ya da prize takılı bıraktığın için ve az da olsa güç hazırda beklediği için açık olarak algılayıp süreye dahil ediyordur diye düşünüyorum.
Bu sizde de böyle mi acaba? Hayır yeni almadım sistemi bu arada

Fişini cekmiyorsan CPU ya gala güç gidiyor ya PSU anahtarindan kapayacan ya fişini çekecen

Sağolun hocam bende merak ettim şimdi acaba elektrik faturasına + yazıyormudur bu olay
Ufak da olsa tabii ki de etkisi oluyor.
Evlerimiz de kullandığımız televizyonları düşünebilirsin.
Hiç kimse fiş'den çekmiyordur ve etkisi de oluyor haliyle.
Ama bu olay pc olunca mümkün oldukça fiş de bırakmamak gerekiyor.

bende de 4 gün yazıyor, tam kapanmıyor sistem kapatınca.
1657232308847.png

Yanlış hatırlamıyorsam hızlı başlatı açınca böyle oluyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,494
Üyeler
185,113
Son üye
azemkardeş
Geri