Neler Yeni

Bilgisayarım 64 bit kaldırır mı?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bilgisayarım özellikleri aşağıdaki gibidir daha önce hangi sürümü kurmalıyım diye konu açmıştım ama şimdi de 64 bit kaldırır mı diye açıyorum eğer kaldırmazsa hangi parça kaldırmaz ve onun yerine ne alabilirim yazarsanız sevinirim parçalar eski ve performansı belki kötü olabilir yazın zaten yeni pc almayı planlıyorum ama şuan idarelik parça alabilirim

Ekler

• q.png
    q.png
    31.8 KB · Hit: 84
  • w.png
    w.png
    29.8 KB · Hit: 100

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Bilgisayarım özellikleri aşağıdaki gibidir daha önce hangi sürümü kurmalıyım diye konu açmıştım ama şimdi de 64 bit kaldırır mı diye açıyorum eğer kaldırmazsa hangi parça kaldırmaz ve onun yerine ne alabilirim yazarsanız sevinirim parçalar eski ve performansı belki kötü olabilir yazın zaten yeni PC almayı planlıyorum ama şuan idarelik parça alabilirim
64 Bit kurmanıza gerek yok. Ram miktarınız zaten 3 GB. 4 GB'dan fazla olursa 64 bit kurabilirsin.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani tek kaldırmanayan ram 0 almak mı mantıklı olur yoksa bilgisayarcılardan 2.el mi almak mantıklı olur ve kaç gb almalıyım oynadığım oyunlar şuanlık lol oynatıyor sadece csgo açınca kapanıyor galiba ram yetmiyor bide valorant denicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani tek kaldırmanayan RAM 0 almak mı mantıklı olur yoksa bilgisayarcılardan 2.el mi almak mantıklı olur ve kaç gb almalıyım oynadığım oyunlar şuanlık lol oynatıyor sadece csgo açınca kapanıyor galiba RAM yetmiyor bide valorant denicem
ve şuan 4gb olmadığı halde 64bit yaparsam ne sonuç olur

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Bilgisayarım özellikleri aşağıdaki gibidir daha önce hangi sürümü kurmalıyım diye konu açmıştım ama şimdi de 64 bit kaldırır mı diye açıyorum eğer kaldırmazsa hangi parça kaldırmaz ve onun yerine ne alabilirim yazarsanız sevinirim parçalar eski ve performansı belki kötü olabilir yazın zaten yeni PC almayı planlıyorum ama şuan idarelik parça alabilirim
64bit her zaman daha iyidir. Bazı programlar ve oyunlar 64bit mimarili bir illerim sistemine gerek duyar. Eğer sisteminiz kötüyse 64bit kurarak bilgisayarınıza yükleyeceğiniz programları kandırmış olursunuz. Ben 64bit öneririm, sisteminiz kötü olsa dahi.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki csgo açtığımda bi süre sonra kapanıyor ben ram yetmiyor diye düşünüyorum geçici olarak nasıl ram almalıyım 0 mı 2.el mi bide kaç gb idare eder yukarda oyunları yazmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
EGEMEN ÇAĞLAR
peki csgo açtığımda bi süre sonra kapanıyor ben RAM yetmiyor diye düşünüyorum geçici olarak nasıl RAM almalıyım 0 mı 2.el mi bide kaç gb idare eder yukarda oyunları yazmıştım
ram dan dolayı deil işlemcinin ısınmasından dolayı ben laptop kullanıyorum fanlar boğuluyordu ve işlemci 85-90 dereceye çıkınca kapanıyordu bilgisayarın altına 4 küp sıkıştırdım artık fanlar boğulmuyor ve sistem kapanmadan rahatca oynuyorum

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
RAM dan dolayı deil işlemcinin ısınmasından dolayı ben laptop kullanıyorum fanlar boğuluyordu ve işlemci 85-90 dereceye çıkınca kapanıyordu bilgisayarın altına 4 küp sıkıştırdım artık fanlar boğulmuyor ve sistem kapanmadan rahatca oynuyorum
işlemci ısınması ilk bende de vardı ama bilgisayrcı çözdü onu core temp uygulamasından bakıyom fazla ısınmıyor 60 derecelerde bide ram nasıl önerirsin 0 yada 2.el ve kaç gb almalıyım

Top Bottom