Neler Yeni

Bilgisayarım Açılmıyor Sizce Neden Olabilir?

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Aile evinde yaşıyorum üniversite için şehir dışına çıktım. Bilgisayar olduğu gibi duruyordu geldiğimde de aynıydı ancak açılmıyor. Daha önceden buna benzeyen sorunlar yaşıyordum ancak kablolarıçıkarttığımda ve bilgisayarı biraz öyle bıraktığımda düzeliyordu. Şimdi düzelmedi hiç güç gelmiyor yakın bir tarihte bir tamirciye götüreceğim ama maddi açıdan kendimi ayarlayabilmek için sizlerden fikir almak istedim. Sorun pusuda mı yoksa anakartta mıdır sizce, tabii ki bu şekilde fikir belirtmek çok zor ama dediğim gibi kendimi ayarlayabilmek için soruyorum. Ekstra olarak odamda rutubet oluyor bu bilgisayarı etkiler mi?

Ekstra olarak bilgisayar donanımımı aşağıya yazacağım sizce nasıl güncellemeler yapabilirim? Nvidia ya geçmek istiyorum. Birde m2ssd önerileriniz varmış acaba?
Anakart: b450m s2h (kesin yenilemek istiyorum)
İşlemci: ryzen5 5500
Ekran kartı: radeon 6600
Ram:3000mhz 8+8ram (markasını hatırlayamadım ama kötü bir marka değildi)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,825
İsim
Mehmet Aslan
Aile evinde yaşıyorum üniversite için şehir dışına çıktım. Bilgisayar olduğu gibi duruyordu geldiğimde de aynıydı ancak açılmıyor. Daha önceden buna benzeyen sorunlar yaşıyordum ancak kablolarıçıkarttığımda ve bilgisayarı biraz öyle bıraktığımda düzeliyordu. Şimdi düzelmedi hiç güç gelmiyor yakın bir tarihte bir tamirciye götüreceğim ama maddi açıdan kendimi ayarlayabilmek için sizlerden fikir almak istedim. Sorun pusuda mı yoksa anakartta mıdır sizce, tabii ki bu şekilde fikir belirtmek çok zor ama dediğim gibi kendimi ayarlayabilmek için soruyorum. Ekstra olarak odamda rutubet oluyor bu bilgisayarı etkiler mi?

Ekstra olarak bilgisayar donanımımı aşağıya yazacağım sizce nasıl güncellemeler yapabilirim? Nvidia ya geçmek istiyorum. Birde m2ssd önerileriniz varmış acaba?
Anakart: b450m s2h (kesin yenilemek istiyorum)
İşlemci: ryzen5 5500
Ekran kartı: radeon 6600
Ram:3000mhz 8+8ram (markasını hatırlayamadım ama kötü bir marka değildi)
psu kablosunu çıkart , 10 saniye falan güç düğmesine ard arda bas , sonra psu kablosunu tak çalıştırmayı dene. Olmazsa bir bilgisayarcıya göster.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psu kablosunu çıkart , 10 saniye falan güç düğmesine ard arda bas , sonra psu kablosunu tak çalıştırmayı dene. Olmazsa bir bilgisayarcıya göster.
Aynen ben de normalde öyle yapıyordum ama bu sefer olmadı

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Aynen PSU hakkın rahmetine kavuşmuş gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki PSU kablosunda sıkıntı vardır. Bir kere başıma gelmişti

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
M2 SSD önerisi en f-p G2. Ben kullanıyorum memnunum

Bu ara PSU fiyatları çok uçtu bende 750w Bir tane alacağım henüz karar vermedim indirim bekliyorum. Belirli markaların

Psu işinden çok anlamıyorum gelecekte bana sorun çıkartmayacak wattı yüksek bir psu biliyor musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,692
Üyeler
164,549
Son üye
gs36
Top Bottom