Çözüldü✓ Bilgisayarım Açılmıyor, Yardım Lütfen

sistem dosyalari bozulmus olabilir windowsun oldugu surucuye yaptiysaniz en iyisi flash ile format demek isterdim ama biosa girmiyor hatayi soyler misin?

Bunu garantiye falan yollasam yaparlarmı büyük bir sorun değilse farklı bir disk almak mı gerekir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem dosyalari bozulmus olabilir windowsun oldugu surucuye yaptiysaniz en iyisi flash ile format demek isterdim ama biosa girmiyor hatayi soyler misin?
Biosa girdim hocam ama flash ile format atamıyorum 0x80070005 ve 0x4002F hatası veriyor kuruluma başlamıyor

O seçenekleri denedin mi?
- Devam
- Aygıt Kullan
- Sorun gider

O seçenekleri denedin mi?
- Devam
- Aygıt Kullan
- Sorun gider
Evet hepsini denedim sorun giderde hatayı göstermiyor ama aygıtla format deneyince hatayı gösteriyor devam diyince aynı ekran geliyor bilgisayar yeniden başlıyor herhalde

Bunu garantiye falan yollasam yaparlarmı büyük bir sorun değilse farklı bir disk almak mı gerekir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biosa girdim hocam ama flash ile format atamıyorum 0x80070005 ve 0x4002F hatası veriyor kuruluma başlamıyor
format dosyan bozuk buyuk ihtimalle baska flash ile dene.

Hocam pc yi ilk aldığımda bu flashı kullanmıştım en fazla sürümle ilgili bir şey olabilir ama denerim yinede teşekkürler başka dosya ile denicem bulabilirsem

Başka dosya ile daha denemedim ama flashsız sıfırlamayı deneyince hata vermesi sıkıntı hocam büyük ihtimalle diskte bir sorun var ama umarım başka dosya ile format atabilirim

Arkadaşlar sorunu çözdüm yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,092,917
Üyeler
173,743
Son üye
Hakanbomb
Geri