Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarım açılmıyor

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar gece 2.30 gibi bilgisayarı kapattım sabah elektrikler gidip gelmiş bilgisayar kapalıydı şimdi açılmıyor bilgisayar kulaklığımın ışığı yanıyor fakat bilgisayarı açmaya bastığımda hiç bir şey çalışmıyor güç kaynağının düğmesinden kapatıp az bekleyip düğmeyi tekrar açtığımda mouse ışıkları da yandı ve kulaklıkta öyle fakat kulaklığın ışığı hep vardı bilgisayar kapalıyken.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
(Psu sistemde yazıyorsa görmuyorum mobildeyim)
Psu marka modeli ne?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,281
İsim
.
Arkadaşlar gece 2.30 gibi bilgisayarı kapattım sabah elektrikler gidip gelmiş bilgisayar kapalıydı şimdi açılmıyor bilgisayar kulaklığımın ışığı yanıyor fakat bilgisayarı açmaya bastığımda hiç bir şey çalışmıyor güç kaynağının düğmesinden kapatıp az bekleyip düğmeyi tekrar açtığımda mouse ışıkları da yandı ve kulaklıkta öyle fakat kulaklığın ışığı hep vardı bilgisayar kapalıyken.
PSU ne ?
Dandikse yanmış olabilir

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Bilgisayarı açma tuşunun kablosu kopmuş o yüzden açılmıyormuş.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Peki bunı nasıl fark ettin :D?
PSU anakarta güç gönderiyordu çünkü kulaklığımın ışığı yanıyordu PSU'da sorun olsa anakarta o kadar güç veremez diye düşündüm güç tuşunda sorun olabileceğini düşündüm çünkü PSU'da sorun yoksa bilgisayar açılırdı başka parçada sorun olsa açılır görüntü vermezdi veya sorunun ne olduğunu söylerdi diye düşündüm o kabloyu kontrol ettim kopmuş :D

Top Bottom