ram yerlerini değiştir kabloları kontrol etMerhabalar bilgisayarim 2 gündür açılmıyor
Bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyor monitör sağlam 2. Bir monitör de denedik
Onda da aynı sorunla karşılaşıyoruz sebebi ne olabilir?
Yardımcı olurmusunuz.
Ramleri ve bios pilini çıkar 5 dk bekle tekrar takMerhabalar bilgisayarim 2 gündür açılmıyor
Bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyor monitör sağlam 2. Bir monitör de denedik
Onda da aynı sorunla karşılaşıyoruz sebebi ne olabilir?
Yardımcı olurmusunuz.
Teşekkürler olduRamleri ve bios pilini çıkar 5 dk bekle tekrar tak
Cikartmasam pc yi kapasaam olurmu illaha cikarmakmi lazimRamleri ve bios pilini çıkar 5 dk bekle tekrar tak
pcyi kapattıktan sonra ramleri ve bios pilini çıkar 5 dk bekle tekrar takıp açCikartmasam pc yi kapasaam olurmu illaha cikarmakmi lazim
Rami cikarttim beklettim taktim beyaz isik yaniyor anakartta bazen turuncu isik ama ekran gelmedi hala biosumu cikartiyimpcyi kapattıktan sonra ramleri ve bios pilini çıkar 5 dk bekle tekrar takıp aç
Yaptim olmadi once ramlari cikardim denedim olmadi sonra biosu cikardim taktim gene olmadi ikisini ayni andami cikariyimpcyi kapattıktan sonra ramleri ve bios pilini çıkar 5 dk bekle tekrar takıp aç
Görüntü kablosunu kontrol et olmazsa ekran kartını çıkartıp takYaptim olmadi once ramlari cikardim denedim olmadi sonra biosu cikardim taktim gene olmadi ikisini ayni andami cikariyim
Benim bir tane ram hafif acilmis yarilmis gibi oynuyor biraz ondan olabilirmi sorunGörüntü kablosunu kontrol et olmazsa ekran kartını çıkartıp tak
mümkün. Söylediğinden anladığım şey kırılmışBenim bir tane ram hafif acilmis yarilmis gibi oynuyor biraz ondan olabilirmi sorun
o ram olmadan çalıştırır mısın pcyimümkün. Söylediğinden anladığım şey kırılmış