Calistirdim gene olmadi zaten pc kasmisti ondan kapattim actigimda ekran yoktu neyle alakali olabilir bence ram deildirmümkün. Söylediğinden anladığım şey kırılmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o ram olmadan çalıştırır mısın pcyi
Calistirdim gene olmadi zaten pc kasmisti ondan kapattim actigimda ekran yoktu neyle alakali olabilir bence ram deildirmümkün. Söylediğinden anladığım şey kırılmış
o ram olmadan çalıştırır mısın pcyi
Aklıma başka biley gelmiyorCalistirdim gene olmadi zaten pc kasmisti ondan kapattim actigimda ekran yoktu neyle alakali olabilir bence ram deildir
Youtube üzerinden video bakabilirsinAklıma başka biley gelmiyor
Aklıma başka biley gelmiyor
Youtube üzerinden video bakabilirsin
Abi kusura bakma rahatsız ediyorum sanırsam son sorum senden başka sorucak kimsem yok kusura bakma ben rami farklı slota yan slota taksam sorun olurmu illaha yerindemi olucak bir slot yana kaydirsam olurmuAklıma başka biley gelmiyor
Youtube üzerinden video bakabilirsin
anakartta kaç ram slotu varAbi kusura bakma rahatsız ediyorum sanırsam son sorum senden başka sorucak kimsem yok kusura bakma ben rami farklı slota yan slota taksam sorun olurmu illaha yerindemi olucak bir slot yana kaydirsam olurmu
4 tane var benim 2 tane 8 lik ramim var ikisinin arasında bir slot boşluk olmak uzere takilianakartta kaç ram slotu var
2 rami de diğer slot grununa al4 tane var benim 2 tane 8 lik ramim var ikisinin arasında bir slot boşluk olmak uzere takili
Yerlerini değiştirdim gene olmadı anakartta turuncu bir sekilde ram uyarı ışıkları yanıyor hâlâ temizledim falan gene olmadi2 rami de diğer slot grununa al
O uyarı ışığına internetten bakar mısın ankartının marka modelini yazarakYerlerini değiştirdim gene olmadı anakartta turuncu bir sekilde ram uyarı ışıkları yanıyor hâlâ temizledim falan gene olmadi